Džulijan Moris, zvezda popularne serije "Slatke male lažljivice", koji se proslavio ulogom Vrena Kingstona, odlučio je da prizna da je homoseksualnog opredeljenja, pa je svojom objavom na Instagramu iznenadio čitavu javnost.

Naime, Džulijan je na društvenim mrežama podelio niz fotografija koje prikazuju trenutke koje je proveo sa svojim dečkom i na taj način priznao da je gej.

Džulijan Moris je 18 skrivao dečka.
Instagram 

- 18 godina zajedno, a to su najbolje godine jer su se desile sa tobom. Volim te - napisao je Džulijan.

Inače, glumčev partner je poznati umetnik Landon Ros, zbog čega su obožavatelji glumca još više iznenadili.

"Srce će mi eksplodirati od sreće", "Ovo mi je ulepšalo dan", "Da doživite još 18 godina bez straha pokazivanja svoje ljubavi", glasili su samo neki od komentari.

Džulijan Moris je u vezi sa poznatim umetnikom.
Instagram 

Ako je suditi po tome, glumac je dobio veliku podršku svojih pratilaca, a ovaj potez postao je glavna meta svetskih medija.

Podsetimo, još jedna zvezda serije "Slatke male lažljivice" je učinila isto. Engleska manekenka Kara Delevinj i američka glumica Ešli Benson su se rastale nakon godinu dana braka. Devojke su se razišle jer je njihova veza došla do svoga vrhunca.

- Mislim da je privatnost najbolji način funkcionisanja u vezi. Uvek sam svoje veze držala u tajnosti i mislim da je to najbolji način - govorila je Ešli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!