Latino diva Dženifer Lopez definitivno postavlja granice kada je izgled u pitanju. Ovoj 52-godišnjoj pevačici na izgledu zavide i 20-godišnjakinje, a Džej Lo takvu figuru duguje treninzima kojima je posvećena kao vojnik.

U poslednje vreme na mrežama je ponovo počela da se deli njena rutina vežbanja na kojoj je pokazano kako se "tope" donji delovi, odnosno kako Dženifer održava definisane noge i zadnjicu, kao i unutrašnji deo butina koji je možda i najteže skinuti.

Dženifer Lopez odlučila je da promeni imidž.
Instagram 

Ipak, Džej Lo je nedavno naišla i na kritike na društvenim mrežama zbog mejkap trikova kojim se služi, kao i svaka žena.

Naime, kada je Džej Lo želela da se pohvali izgledom i šminkom, umesto da fokus bude na njenom mladalačkom tenu i sivom smokey eyes-u koji je istakao njene oči, obožavateljima nisu promakle njene precrtane usne.

Ipak, njeno najnovije izdanje oduševilo je svet.

Kris Eplton, frizer Džej Lo, do sada nas je oduševljavao bezbrojnim varijacijama frizura za slavnu pevačicu i glumicu, ali ova transformacija je, sigurno, jedna od najmodernijih.

Dženifer Lopez je promenila boju kose.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uživali smo u raznim nijansama plave kose, kopirali pramenove Džej Lo, a sada nas je dočekala sa roze "pank" kosom, mada pomalo izgužvanom i bez sjaja.

Ova promena naišla je na niz različitih reakcija.

Dženifer Lopez je ofarbala svoju kosu u pink boju.
Instagram 

"Izgleda drugačije... Da li je i način šminkanja drugačiji?", "Nisam znao da li je Džej Lo ili Kim Kardašijan", "Ovoj ženi sve stoji", "Dopada mi se kako joj stoji pink kosa, ali mi se ne sviđa što precrtava usne", "Ma dajte, Dženifer sve stoji!", glasili su samo neki od komentara.

Više fotografija Džej Lo pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Lopez izgleda fenomenalno u 52 godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!