Jedan od najboljih fudbalera sveta i najpopularnija ličnost na Instagramu, koju prati preko 300 miliona ljudi, Kristijano Ronaldo, trudi se da svojoj izabranici Georgini Rodrigez ispuni svaku želju.

Slavni par trenutno očekuje blizance, a Georgina je pre tri godine rodila ćerku. Iako je Kristijanova izabranica često osporavana u javnosti, ona je uspela da osvoji i zadrži najvećeg zavodnika.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez u svojoj kući imaju bioskop, teretanu, saunu, bazen.
prinbtscreen/instagram 

Mnogi su je nazivali sponzorušom, koristoljubivom, zbog čega se pisalo da je Ronaldova majka protiv opcije da fudbaler oženi svoju devojku. Georgina je, osim toga, često dobijala uvrede na račun izgleda, a uglavnom su bile vezane za to da je "predebele za modne kombinacije koje iznosi".

Ipak, njihova ljubav je opstala i uprkos svim sumnjama, Kristijano i Georgina uživaju u luksuzu koji je fudbaler zaradio zahvaljujući uspesima u fudbalu.

Kristijano je nedavno iznenadio Georginu skupocenim poklonom kojim se influenserka odmah pohvalila na Instagramu. Reč je bila o "Louis Vuitton Malle Vendome jewellery cabinet", odnosno kutiji za nakit, koja je visoka preko metar, a sadrži ogledalo i osam fioka koje će postati dom ogromne kolekcije luksuznih aksesoara lepe Georgine koja se procenjuje da vredi oko 3 miliona evra.

Georgina Rodrigez dobija skupocene poklone od Kristijana Ronalda.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Ukoliko vas je zanimalo kako izgleda velelepna vila u kojoj Georgina i Kristijano provode vreme dok on igra za Mančester Junajted, pogledajte u galeriji na kraju teksta.

Vila sadrži sedam spavaćih soba, bioskop, bazen, visokotehnološki fitnes kompleks, vinoteku, saunu. Glavna spavaća soba ima sopstveno kupatilo, garderober i sopstveni balkon.

U potkrovlju se nalazi poseban stan sa spavaćom sobom, kupatilom, dnevnim boravkom i radnom sobom.

Kako izgled luksuz u kom se Georgina i Kristijano baškare, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

WALTER / Bestimage / Profimedia Kuća Kristijana Ronalda