Iako se bezbroj puta pisalo da je u drugom stanju, poslednja vest o pevačicinoj trudnoći učinila je da mnogi poveruju u to.

Fotografije koje su obišle svet, a na kojima se ispod haljine nazire stomak, glavne su krivac ponovnih spekulacija o tome da će Rijana postati majka.

Vest je odjeknula u medijima i na društvenim mrežama i mnogi su se ponadali da heroina Barbadosa očekuje prinovu sa reperom ASAP Rokijem.

Prema pisanju "MTO News", njen trudnički stomak bio je najočigledniji prilikom ulaska u privatni avion, kada je nosila samo kratku krop majicu.

Rijana ponovo demantovala navode da je u drugom stanju.
Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia 

- Rijana je trudna, to je evidentno, jako sam srećan zbog nje - rekao je izvor za ovaj medij.

Ovoga puta, jedna obožavateljka po imenu Džen, poslala je Rijani tim povodom poruku na Instagramu.

- Mogu li da dođem na bejbi šauer, sestro? Bilo istina ili ne, tvoje bebe će biti prelepe. Žao mi je što ti sada svi vire u matericu - poručila je ona pevačici, a Rijana joj je odgovorila:

- Haaa! Dostaaa! Nisi bila na prvih deset bejbi šauera! Razmnožavate me svake godine, prokletstvo - napisala je pevačica.

Već šest godina mediji pišu da je Rijana u drugom stanju.
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ovo je šesta godina zaredom da čitamo vesti o tome da se pevačica nalazi u drugom stanju, a fanovi na društvenim mrežama se često šale da je Rijana "jedina žena na svetu koja je neprestano trudna".

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom u razgovoru sa glumicom Sarom Polson govorila o roditeljstvu.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Iako nije trudna, Rijana ne krije da jedva čeka da postane majka.
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

- Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!