Dok mnogi željno iščekuju kraj ove, ne tako lepe, godine, u javnosti se polako šuška o međunarodnom takmičenju "Pesma Evrovizije 2022".

Održaće se u maju naredne godine u Italiji, a već uveliko vlada interesovanje i za našeg predstavnika na muzičkom takmičenju.

Za sada su poznata neka imena koja će se boriti na Beoviziji, a među njima su mlade i talentovane Sara Jo, Angellina i Zorja.

Zorja Pajić je pažnju javnosti skrenula učešćem u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a u oktobru je za Nova.rs potvrdila da će pokušati da osvoji plasman na Evroviziju.

- Pesma je trenutno u izradi, imamo celu pesmu otprilike, a na njoj radimo moj muž i ja. Trenutno se nalazimo u Nemačkoj i ovde svašta nešto radimo i spremamo.

Trenutno smo u žurbi da pesma bude dovoljno spremna da se pošalje na audiciju i ona ne mora biti potpuno završena do konkursa, ali ćemo se mi potruditi da je što pre privedemo kraju.

Baš smo se potrudili da svaki deo pesme ima smisla i da u njega uložim puno truda i razmišljanja, ali naravno i tog umetničkog dela. Pesma je evrovizijskog karaktera, to je možda i najbolji opis ove pesme. Apsolutno, numera ima i važnu poruku što je najbitnije kod pesama za ovakve festivale - navela je ona.

Pored Zorje, u trku za najbolji plasman ulazi i mlada pevačica Angellina, koju mlađa generacija obožava. Angellina je publiku osvojila drugačijim muzičkim zvukom, a njene pesme su oduvek bile u samom vrhu trendinga.

- To da sam "začetnica" novog zvuka mi se baš sviđa i sad ću baš da uživam u toj tituli. Hvala. Šalu na stranu, svako vreme nosi neki svoj zvuk. Vreme u kome ja stvaram takođe nosi svoj zvuk. Meni taj zvuk, i uopšte muzička forma veoma prijaju.

Angellina je presrećna jer će prvi put učestvovati na Beoviziji.
Instagram 

Osećam da kroz ovaj pravac, trenutno mogu najviše da se iskažem - rekla je nedavno u intervjuu za Novu Angellina.

Njoj će učestvovanje na "Beoviziji" nesumnjivo jako značiti, barem ako je suditi po tome kako je ovu vest podelila sa svojim fanovima:

- Ljudi moji, srce će mi iskočiti… Moja ekipa iz studija me je sinoć prijavila na Beosong! To je pesma u koju jako verujem, ali joj se nije dalo nikako da je izbacim, a sada je prijavljena za Beoviziju. Valjda je moralo tako, vidimo se tamo - poručila je Angellina na Tviteru.

Pop pevačica Sara Jovanović otkrila je putem društvenih mreža da se prijavila za učešćnje na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Beovizje.

Sara Jo će se po drugi put izboriti za predstavnicu Srbije na Evrosongu 2022.
Instagram 

Sara Jo je ovu informaciju podelila na Tviteru i napisala:

- Mi ne bismo bili mi da ovo nismo uradili u poslednjem trenutku - napisala je Sara uz fotografiju prijave.

Mnogi su ovu vest dočekali s oduševljenjem. "To se čekalo", "Ne očekujem ništa manje od savršenstva", "Opaaaa", "Srećno", samo su neki od komentara Sarinih fanova koji su se našli ispod objave.

Podsetimo, Sara Jo je već jednom učestvovala na Evroviziji i predstavljala Srbiju. Naime, ona je 2013. godine kao članica grupe "Moje tri" nastupala sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!