Pre dva dana u Njujorku je održana premijera filma "Nightmare Alley", a pažnju svih prisutnih ukrala je Irina Šajk.

Glavna uloga u filmu poverena je njenom bivšem partneru, holivudskom zavodniku Bredli Kuperu, a malo je reći da ga je Irina zasenila kada se pojavila.

Ovih dana šuška se da su Irina i Bredli svojoj ljubavi navodno dali drugu šansu, a njeno pojavljivanje u bombastičnom izdanju i podrška koju je pružila Kuperu podgrejali su nagađanja.

Irina je blistala u pantalonama i sakou sa prugama ispod kog je imala neobičan kožni detalj od tračica koji je jedva prekrio njene grudi i malo šta prepustio mašti.

Irina Šajk svojim izgledom zasenila je sve na premijeri.
J. Lingo/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Irina se odlučila za crne cipele s visokim štiklama i crnu clutch tašnicu, dok je tamnu kosu zalizana u punđu, a jedino što odudara od ovog monohromatkog izgleda jeste crveni ruž.

"Kakva bomba!", "Mačka i po", "Ovako se vrača bivši", "Svi gledaju samo u nju", "Irina Šajk izdominirala", "Vau kakava žena!", "Bredli, je lud kakvu je ženu pustio", "Nerealno izgleda", neki su od komentara.

Glasine o pomirenju Irine i Bredlija pojavile su se nakon prisnih šetnji s njihovom ćerkom Leom De Senom, u koje sve češće zajedno odlaze i izmjenjuju tople zagrljaje i nežnosti.

Podsetimo, Irinina i Bradlijeva romansa započela je u maju 2015. godine, nedugo nakon što je on prekinuo vezu sa Suki Vaterhou, a ona s Kristijanom Ronaldom i već godinu dana kasnije objavili su lepe vesti, da čekaju dete.

splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock I nakon raskida, Irina Šajk i Bredli Kuper su ostali u dobrim odnosima

Kraj ljubavi je došao 2019. godine, nakon što je Bradli snimio film "Zvezda je rođena" s Ledi Gagom i posle priča da su njih dvoje više od prijatelja, iako su to negirali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!