Da sa njom nema šale kraljica Elizabeta definitivno je pokazala poslednjim potezom o kome ne prestaje da se priča na društvenim mrežama.

Sada je više nego jasno šta zaista misli o svemu što se dešavalo sa Megan i Harijem, nakon svih njihovih udara na kraljevsku porodicu.

Kako stvari stoje, izgleda da pod njenim krovom više nema mesta za nekada omiljenog unuka kome je praštala i pravdala sve postupke. No, šta se dogodilo?

Naime, kraljica se, kao i svake godine, obratila ljudima na mrežama preko zvaničnog naloga palate i poželela svima srećne praznike. Ipak, ovog puta, jedna stvar bila je potpuno drugačija.

"Srećan Božić! Ove godine Kraljičin govor je snimljen je u Green Drawing Room sobi u Vindzor zamku. Emitovaće se na Božić u 15:00 časova.

Ove godine je takođe obeležena 75. godišnjica "Dana D" i u Kraljičinom božićnom govoru Njeno Veličanstvo će se osvrnuti na komemoracije. Za sedamdeset petu godišnjicu ove odlučujuće bitke, u pravom duhu pomirenja, oni koji su ranije bili zakleti neprijatelji okupili su se u prijateljskim komemoracijama sa obe strane Kanala, ostavljajući iza sebe razlike iz prošlosti", napisano je u objavi, dok je na fotografiji kraljica Elizabeta okružena fotografijama najmilijih.

Kraljica Elizabeta pozirala je bez fotografije sa Megan i Harijem.
Aaron Chown / AFP / Profimedia 

Ipak, ako dobro pogledate, neko nedostaje, zar ne? Odgovor su, naravno, Hari i Megan.

Na internetu se čak pronela priča da je kraljica lično zahtevala da fotografije budu sklonjene, jer joj je dosta njihovog ponašanja i oprečnih izjava koje su davali u poslednjih par meseci. Mnogi su prokomentarisali i da to što je fotografija sa Vilijamom i Kejt sa decom najveća, te da je upravo na njih najponosnija.

Izvor blizak kraljici rekao je da Elizabeta ta koja je birala fotografije za sto, a kada je prošla pored one na kojoj su Megan, Hari i Arči, rekla je: "Pa, pretpostavljam da nam ova neće biti potrebna".

Kraljica Elizabeta lično je birala fotografije, međutim Harijevu i Meganinu nije želela da iskoristi.
printscreen/youtube/The Sun 

Sa druge strane, evidentno je da na stolu nisu još neki članovi kraljevske porodice, ali ovaj potez svakako je zakomplikovao dodatno celu situaciju sa Megan i Harijem koji se još nisu oglašavali povodom svega, ali ne sumnjamo da će i ovo verovatno biti još jedna od tema budućih intervjua koje će dati.