Članica grupe "Hurricane", Ksenia Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole, sa kojim je nedavno raskinula, a sada su otpočeli zajednički život u kuću koju joj je on poklonio.

Iako su mnogi pomislili da su stavili tačku na na ljubav koja traje šest godina, Ksenija je prošle nedelje iznenadila sve vešću da bi uskoro mogla da stane na "ludi kamen".

Ksenija je sinoć gostujuću u emisiji "Amidži šou" potvrdila da se pomirila s Nikolom, a prokomentarisala je i još neke detalje.

Kseniji Knežević dečko poklonio kuću.
Youtube 

- Svašta ste čitali. Shvatili smo da je to to i evo sad živimo zajedno, ja i moj dugogodišnji dečko. Moj Nikola i ja smo i dalje zajedno, nema tu ništa interesantno. Sad je šesta godina kako smo zajedno. On nam je napravio kuću, arhitekta je po struci, a uz to i kida kako kuva - rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Kseniji Knežević počela je da živi zajedno sa dečkom.
Instagram 

Podsetimo, kako se nedavno šuškalo, članica grupe "Hurricane" i Todorović su prvobitno raskinuli jer se tada pevačica udaljila od njega zbog apsolutne posvećenosti sebi i poslu.

Ubrzo nakon toga u medijima se pisalo da je Ksenija uplovila u vezu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom.

Pavle Mensur bio je u kratkoj vezi s Ksenijom Knežević.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Ipak, prema navodima ova romansa je bila kratkog daha, a kako je izvor blizak Kseniji nedavno otkrio za domaće medije, ona je brzo shvatila da želi da da još jednu šansu ljubavi koja je, mimo ovog prekida, trajala punih šest godina u miru i harmoniji.

Fotografije Ksenije Knežević i njenog dugogodišnjeg dečka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ksenia Knežević sa dečkom