TikTok, društvena mreža koja je enormno oživela tokom pandemije kovida, zaludela je korisnike širom sveta novim trendom.

Influenseri, slavne zvezde i mnogi drugi često "oživljavaju" pesme koje su davno pale u zaborav, pa je tako nedavno nastao novi trend kog prati jedna balkanska numera.

Kortni Kardašijan uživa sa svojim verenikom Travisom Barkerom dok slušaju narodnu pesmu
Instagram 

Trenutno se to događa sa pesmom bosansko-hercegovačkog pevača Fazlije - "Helikopter". Iako je izašla 2016. godine i dolazi sa Balkana, u inostranstvu je totalni hit, a video snimke sa njom u pozadini, snimaju korisnici širom sveta.

Ova numera postala je toliko popularna da je stigla i do najpoznatije rijaliti porodice. Reč je, naravno, o Kardašijan-Džener klanu.

Naime, na zajedničkom TikTok profilu Kortni i njene 9-godišnje ćerke Penelope, osvanuo je video na kom njih dve plešu uz pesmu "Helikopter" zajedno sa Trevisom, Kortninim verenikom.

Kortni Kardašijan igra uz narodnu pesmu sa dečkom Travisom Barkerom
Profimedia 

Iako je video objavljen pre samo dva dana, broji preko šest miliona pregleda.

Inače, najstarija sestra Kardašijan-Džener porodice nedavno je iznenadila svet prilično ishitrenom veridbom sa partnerom Trevisom Barkerom sa kojim uživa u ljubavi od početka ove godine.

@pandkourt

♬ Helikopter - Fazlija

Par neprestano objavljuje zajedničke fotografije i romantične trenutke na društvenim mrežama, a deo javnosti im je poručio da se ponašaju neprimereno poput "zaljubljenih tinejdžera".

Kortni Kardašijan i Travis Barker gledaju njenu ćerku dok igra uz narodnu pesmu
Instagram