Sinoć je u našoj prestonici održana premijera druge sezone serije "Besa", a članovi ekipe i novinari imali su priliku da pogledaju prve dve epizode.

Crvenim tepihom pre projekcije prošetali su autori ove priče i glumci Raša Bukvić, Hana Selimović, Milan Marić i mnogi drugi.

Ipak, najveću pažnju privukli su Nikolija Jovanović i Relja Popović koga ćemo imati prilike da gledamo u nastavku popularne serije.

Kako su nedavno postali roditelji po drugi put Relja je kratko prokomentarisao: "Deca su u sigurnim rukama. Nikolija i ja smo bili fanovi serije. Moja uloga je veoma zanimljiva."

relja popovic i nikolija jovanovic na premijeri bese
ATA Images/Antonio Ahel 

Relja i Nikolija važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a sinoć su to dokazali i u modnom smislu. Nikolija inače važi za jednu od najbolje obučenih domaćih pevačica, a i večeras se odlučila za efektan i trendi stajling.

Ona je nosila predimenzioniran kaput kariranog dezena, ispod kog je nosila neobično plavo odelo i uz to uklopila teksas plave čizme.

relja popovic i nikolija jovanovic na premijere bese
ATA Images/Antonio Ahel 

Pored nje ponosno je hodao Relja u sakou sa kariranim dezenom, čime se savršeno uklopio sa partnerkom, uz koje je poneo rolku. 

Oboje su plenili pažnju u ležernim izdanjima, koja su odisala i elegancijom, a nisu izostali ni zaljubljeni pogledi, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images Nikolija Jovanović i Relja Popović