Slavna glumica Dženifer Lorens u novom intervjuu za "Vanity Fair" otkriva da je bila ubeđena da će umreti nakon što su se u avionu pojavile komplikacije.

Kako kaže, porodici je slala oproštajne poruke, a nikada u životu nije osećala takav strah.

Oskarovka je 2017. godine letela iz Njujorka u svoj rodni grad Luizvil, a avion je morao da sleti u Bafalo usled otkazivanja motora.

dzenifer lorens
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Počela sam da ostavljam oproštajne poruke svojoj porodici, jer sam u jednom trenutku bila sigurna da ćemo svi umreti. Na tom sedištu je od mene ostao samo kostur od straha - priznala je glumica.

Kako je navela, bila je ubeđena da zaslužuje smrt jer leti privatnim avionom. Glumica je na letu bila sa doktorom koji je porađao njenu majku, kao i sa kućnim ljubimcem, psom Pipijem.

- Osećala sam se krivom. Razmišljala sam o tome kako će svi biti tužni, a ovo malo biće nije ni tražilo da bude deo svega toga - ispričala je.

Podsetimo, Dženifer je jednom prilikom za "Entertainment Weekly" ispričala da ima problem sa anksioznošću kada se nađe u avionu.

dzenifer lorens
Shutterstock 

- Ne bojim se aviona, već sebe, da ne izgubim kontrolu nad sobom u avionu - rekla je ona.

Novinarka koja je razgovarala sa njom priznala je da i ona ima strah od letenja, ističući da joj se događa da usred leta ustane i viče "srušićemo se“.

Lorens je potvrdila da i ona radi istu stvar.

- Kad avion naleti na 'vazdušni džep' imaš osećaj kao da padaš. Tako sam jednom na noćnom letu ustala i počela da vičem: "Padamo!" - ispričala je ona.

- Jednom sam čak pokušala da iskočim iz aviona Er Fransa. Ne znam kako me nisu uhapsili. Zaista sam klaustrofobična i morala sam da izađem - dodala je Lorens.