Ivana Korab već duže vreme važi za jednu od najzgodnijih devojaka sa ovih prostora, a svoj privatni život nikada nije volela da ističe.

Iako je veoma aktivna na društvenim mrežama i često kači objave, svog partnera ne eskponira na taj način, te je on i dalje velika enigma za domaću javnost.

Nedavnom izjavom da je u srećnom braku već dve godine za mnoge je bio priličan šok, jer nije bilo poznato da se Ivana udala po drugi put.

Sada je dodatno sve iznenadila kada je konačno objavila fotografiju sa svojim izabranikom. Srećna porodica odlučila je da lepe novembarske dane provede na izletu u Bijeljini, a koliko uživaju manekenka nije krila.

ivana korab sa muzem i sinom
Instagram 

Lako je plitku vodu zamutiti i budalu naljutiti. Jedan koji hoće jači je od dvojice koji moraju… Samo neki od natpisa koji se mogu naći na ovom prelepom mestu… mnoge stvari nekako zaboravimo jer stalno jurimo za nečim. Potrebno je zastati i prosto uživati u trenutku“, napisala je Ivana na „Instagramu“ i prvi put objavila fotografiju sa svojim „momcima“.

Obučeni u iste trenerke, sa natpisima na leđima „Ja sam tata / mama Matea“, Ivana i njen suprug pozirali su u društvu preslatkog devetomesečnog sina.

Manekenka je željno iščekivala da se ostvari u ulozi majke, te svaki trenutak sada posvećuje nasledniku, u čemu maksimalno uživa.

Instagram Ivana Korab uživa u majčinstvu

Ivani je ovo drugi brak, pre ovog bila je u kratkom braku sa crnogorskim biznismenom Miom Danilovićem, a razveli su se posle samo mesec dana.

Podsetimo, iako je dugo živela i radila u Los Anđelesu, ova lepotica se pre više od godinu dana vratila u Srbiju. Osim lepih stvari na najprivatnijem polju, Ivana se u Beogradu posvetila i drugim obavezama te pokrenula privatan biznis.