Voditeljka Ksenija Bujšić koja sa verenikom Miljanom ima ćerkicu Loru, ponovo je u drugom stanju. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je krajem aprila.

Ovog puta, voditeljka će dobiti sina, a i ovu trudnoću podnosi odlično i ide na posao, nema mučnine ni promene raspoloženja, piše Story.

- Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću i zaista nije bilo razloga da ranije odem s posla. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnije, niko nije trpeo, sem mog sna - rekla je Ksenija o periodu kada je čekala Loru, koja sada ima dve i po godine.

ksenija bujsic
Instagram 

Inače, njena porodica je ushićena što će dobiti pojačanje na proleće.

- Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima – voditeljka se poverila prijateljima.

ksenija bujsic
Instagram 

Čuva se, naravno, maksimalno zbog pandemije virusa kovid 19, i sve aktivnosti, osim poslovnih, svela je na minimum zbog bezbednosti. Iako odlazi na posao, izbegava bilo kakva okupljanja, osim s bliskim prijateljima i rodbinom u svom domu.

Planira da radi kao i tokom prve trudnoće, odnosno do momenta kada bude mogla neometeno da obavlja svoj posao.