Svet ju je zavoleo kao simpatičnu devojčicu. Majli Sajurs danas proslavlja 29. rođendan, a veliku popularnost stekla je kao dete ulogom u Diznijevom šou programu "Hannah Montana" u kom je debitovala sa svojim ocem, Rejem Bilijem Sajrus.

Nakon toga, Majli je uplovila u muzičke vode, a već u dvadesetim počeli su problemi. Diznijeva princeza pretvorila se u buntovnicu koja je novinske stupce punila skandalima.

Pevačica je do danas izdala sedam studijskih albuma, nekoliko puta se popela na sam vrh svetskih top listi, a magazin "Time" ju je dva puta uvrstio u top 100 najuticajnijih ljudi na svetu.

majli sajrus kao hana montana
Shutterstock 

Ona je 2013. godine odlučila da pobegne od slike dobre devojčice koju je kreirala svojim radom na Dizniju, te se skinula gola i uzjahala džinovsku kuglu u spotu za pesmu "Wrecking ball". Nakon toga je krenula njena "problematična" faza zbog koje je dobila titulu pop provokatora, te je više puta uhvaćena u javnosti pod desjtvom psihoaktivnih supstanci koje je i sama promovisala u svojim spotovima i pesama.

Fotografije na kojima Majli smotanom novčanicom uvlači beli prah sa stola na kom su marihuana i alkohol, napravile su opšti haos u javnosti. Svima je bilo jasno da se Majli na taj način bori sa psihičkim problemima, a poroka se otarasila tek pre četiri godine.

majli sajrus nakon promene imidza
Shutterstock 

Prevarila supruga sa influenserkom

Godinama je bila u skladnoj vezi sa australijskim glumcem Lijamom Hemsvrtom, međutim u avgustu 2019. godine stavila je tačku na desetogodišnju ljubav sa zgodnim glimcem kog je prevarila sa influenserkom Kejtlin Karter. Nakon samo dva meseca, Majli je raskinula i ovu vezu i utehu pronašla kraj pevača Kodija Simspona.

Inače, Majli je raskidala i mirila se s Lijamom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dve godine kasnije u decembru 2018. su se venčali. 

lijam hemsvort i majli sajrus dok su bili zajedno
Shutterstock 

Lijamovi prijatelji su svojevremeno otkrili da je njegov brak s Majli propao jer je otkrio da ga je varala i sa ženama i muškarcima. Pevačica je glasine o neveri negirala ljutitim objavama na Tviteru.

Ni njena veza sa Kodijem nije potrajala, a nakon kraha veze s muzičarem, Majli je bila depresivnija nego ikad i trebalo joj je dosta vremena da zaleči svoje rane.

Navodno razlog kraja veze leži u tome da je pevačici Kodi bio samo uteha nakon razvoda od Lijama Hemsvorta, te ga je iskoristila da lakše preboli bivšeg supruga.

- Dok nisam upoznala Kodija, mislila sam da su svi muškarci zli i da moram da se zabavljam sa devojkama i da budem gej kako bih bila srećna, ipak nije tako, pričala je Majli na samom počeku njihove romanse.

majli sajrus i kejtlin karter
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Majli je nedavno posvetila pesmu "Midnight Sky" upravo bivšem suprugu, iako su tada već godinu dana razvedeni, a Lijam danas u srećnoj vezi sa novom devojkom Gabrijelom Bruks, s kojom uživa u Australiji.

Sa druge strane, Majli se ne može "uhvatiti ni za glavu, ni za rep", te se slobodno može reći da se vratila starom razuzdanom načinu života kakav je vodila pre Lijama.

majli sajrus i kodi simpson
ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šuškalo se da je uplovila u vezu s ekscentričnim muzičarem Jangblada iz Velike Britanije nakon što su uslikani u prisnom trenutku, međutim Majli se nikad anije oglašavala ovim povodom.

majli s jangbladom
GIO/BONI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vratila se na pravi put

Karantin tokom pandemije koronavirusa bio je težak za Majli Sajrus. U jednom intervjuu otkrila je da je teško ostala trezna, ali i da se vratila na pravi put i ne može biti srećnija.

- Pa da budem potpuno iskrena, kao i mnogi ljudi, pala sam mentalno tokom pandemije. Tako da nikad ne bih lagala da sam prestala da pijem, a uistinu nisam. Sada sam dve nedelje trezna i zbog toga sam jako srećna. Za mene je to bilo za***ano jer nisam umerena osoba, ali mislim da ne moraju svi uvek biti je*eno prisebni i trezni, rekla je pevačica i dodala:

majli sajrus uslikana pre nekoliko meseci
Rachpoot/BRIS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Jedna od stvari koje sam koristila je: "Ne besni, budi radoznala". Dakle, nemojte se ljutiti na sebe, već se zapitajte šta se dogodilo. Nemam problema sa pićem. Imam problem sa odlukama koje donosim kada previše popijem - rekla je Sajrusova koja je prošla puno toga i poslednje tri godine svog života naziva „koktelom haosa“. Zbog drastične promene imidža, Majli je često zastupljena u medijima, Jednima se dopad anjen look, drugima deluje prljavo, a kako se Majli menjala tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Youtube Majli Sajrus nekad i sad