Održana je dodela American Music Awards (AMA) u Los Anđelesu, a svu pažnju okupljenih, osim južnokorejskog benda BTS, privukla je i voditeljka dodele, reperke Kardi Bi.

Ona se pojavila u dva izdanja pa je tako prvo prošetala u crnoj haljini leopard uzorka, a zatim u crnoj haljini italijanske dizajnerice Else Šipareli uz dodatak vela na glavi, a posebnu pažnju svih je privukla zlatna maska i predimenzionirane minđuše.

S neobičnom maskom, 29-godišnja reperka izgledala je potpuno neprepoznatljivo. Ceo stajling upotpunila je dugarkčim rukavicama kose su na prstima imale zlatne nokte koji su više nalikovali na kandže.

kardi bi
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Muzičarka koja je osvojila nekoliko Gremi nagrada izabrana je za voditeljku ove dodele nagrada, što ju je učinilo drugom reperkom u istoriji dodele kojoj je to uspelo, nakon Kvin Latife 1995. godine.

Osim toga, bila je i nominovana za tri nagrade: omiljena ženska hip-hop izvođačica, omiljena hip-hop pesma i omiljeni muzički spot za pesmu "Up".

kardi bi
OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, izgleda da nošenje maski i skrivanje lica postaje sve popularnije među slavnima. Prva koja je pokrenula ovaj trend bila je Kim Kardašijan koja je svojim pojavljivanjem na ovogodišnjoj Met gali sve iznenadila svojim izgledom.

Obučena u crno bukvalno od glave do pete, Kim je sve ostavila u čudu u ovom po mnogima bizarnom izdanju.

kim kardasijan namet gali
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Taman kada smo mislili da nas više ništa ne može iznenaditi i da smo sve od maski koje prekrivaju čitavo lice videli od najpopularnije rijaliti zvezde, usledio je novi šok.

Njen bivši suprug Kanje Vest u Italiji se pojavio sa čak dve prilično bizarne maske, koje su potpuno prekrila njegovo lice. Iako maske više podsećaju na kostim za Noć veštica, neki sumnjaju da je sve to povezano sa njegovim razvodom od Kim, ali i nedavnom promenom imena.

kanje vest
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Šta god da je njihov razlog bio jedno je sigurno, iako su hteli da sakriju svoj identitet uradili su potpuno suprotno, a to je da je ceo svet gledao isključivo u njih. Ko će sledeći pokušati da se na ovaj način sakrije ili skrene pažnju javnosti ostaje da se vidi.

Ukoliko ste propustili da pogledate izdanje Kim i Kanjea pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Kanje Vest i Kim Kardašijan sa maskama