Samo nekoliko dana otkako se vratila u Monako nakon 10 meseci boravka u Južnoj Africi, princeza Šarlin je ponovo napustila svoj dom.

Umesto da njen povratak utiša glasine o njenom navodnom skorašnjem razvodu od princa Alberta, čini se da su one postale još glasnije.

princeza sarlin i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najtužnija princeza napustila je Monako, a ove vesti potvrdio je princ Albert, ističući da je princeza Šarlin otišla na tajnu lokaciju kako bi se odmorila jer je u poslednje vreme imala problema sa mentalnim zdravljem.

U u ekskluzivnoj izjavi za magazin "People", princ Albert otkrio je detalje ponovnog nestanka svoje supruge.

- Princeza je na lečenju u ustanovi koja se nalazi van Monaka - rekao je.

Odluku da potraži stručnu pomoć samo nekoliko dana nakon povratka iz Južne Afrike, par je zajednički doneo uz pomoć princezine braće.

princeza sarlin
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Princ je odbacio spekulacije o problemima u njihovom braku i rekao da će njen oporavak zahtevati kliničku negu koja će trajati najmanje nekoliko nedelja.

- Oseća se bolje, ali mora da se odmara.

Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti. Ne radi se samo o njenom fizičkom zdravlju, mora biti još neko vreme na lečenju kako bi potpuno ozdravila - rekao je kratko princ Albert, prenosi "Daily Mail".

princeza sarlin
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

Pričalo se i da je privremeno pronašla utehu u svom skromnom stanu sa dve spavaće sobe udaljenom 300 metara od kraljevske palate. Nalazi se iznad stare fabrike čokolade i u njemu je boravila i pre nego što je otišla u Južnu Afriku u kojoj je provela 10 meseci, što se saznalo tek sada.