Otkako su se pojavile na našoj sceni, zasijale su u punom sastavu. Njihova pojava nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa tako ni evropsku publiku kada su nas ove godine predstavljale na Evroviziji u Roterdamu.

O njihovom izgledu, pevačkom i plesačkom umeću, energiji, harizmi, ali i privatnim životima ne prestaje da se priča. Možda su pojedini ponekad i pokušali da "iskopaju" neke zavrzlame koje nastaju među atraktivnim članicama grupe, ali nisu uspeli jer su devojke svaki put pokazale i dokazale koliko dobro funkcionišu kao tim.

hurricane
Profimedia 

Ipak, poslednjih dana se mnogo spekuliše o njihovom odnosu, a mnogi su ubeđeni da će ubrzo uslediti raspad grupe. Šta je tome prethodilo?

Početak ovih spekulacija nastao je kada je Ksenija Knežević sa Instagrama uklonila sve fotografije na kojima je pozirala sa Ivanom i Sanjom.

To se dogodilo pre nekoliko nedelja, a iako nije želela da komentariše tu temu, mediji su dobili odgovor od njenog oca Nenada Kneževića Kneza.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel 

- Sa njima je sve u savršenom redu, a obrisala je jer je imala neki problem sa hakerima - izjavio je tada Knez za portal IDJTV.

Slično je rečeno i iz PR službe grupe Hurricane.

- Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a sve što je vezano za privatni život ne dajemo izjave - rečeno je.

Taman kada se situacija malo smirila, Ksenija je opet privukla pažnju javnosti. Pevačica je pre nekoliko dana uklonila sve fotografije, uključujući i svoju profilnu, da bi se ponovo vratila na društvenu mrežu.

ksenija knezevic
Instagram 

Tada je povratila samo jednu staru objavu, na kojoj se nisu nalazile Ivana i Sanja.

Poseban doprinos nagađanjima da nešto nije u redu sa grupom, dao je pevač Danijel Pavlović, učitelj i prijatelj Ivane Nikolić. Naime, on je na Instagramu najavio novu pesmu, ali uz fotografiju na kojoj je samo Ivana Nikolić, ističući da će atraktivna plavuša konačno pokazati svoje vokalne sposobnosti u punom sjaju.

Naravno, to je bio dovoljan povod da mnogi pomisle da će Ivana uskoro objaviti solo pesmu.

ivana nikolic
Instagram 

Za još veće podgrevanje ove priče zadužena je Sanja Vučić, koja je nedavno u intervjuu za "Novu" istakla da je svesna toga da "Hurricane" neće večno trajati, ali da razlaz trenutno nije opcija.

- Pa ne verujem da će "Hurricane" trajati večno. Mislim da sve ima rok trajanja. Nemam predstavu šta bi mogao da bude razlog razlaza. Možda eventualno ako neka odluči da ima porodicu, ali verujem da bismo i tad ostale u istom sastavu - rekla je ona.

sanja vucic
printscreen/instagram 

Ono što je sigurno, to je da njihovi obožavatelji i verni fanovi ne žele da se raspad grupe dogodi, a budući da će predstaviti dve nove pesme, spekulacije o njihovom razlazu nisu istinite.

- Mi izbacujemo danas dve naše nove pesme i jedva čekamo da ih publika čuje! To je jedina istina - rekle su pevačice.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel