Samo nekoliko dana otkako se vratila u Monako nakon 10 meseci boravka u Južnoj Africi, princeza Šarlin je ponovo napustila svoj dom.

Umesto da njen povratak utiša glasine o njenom navodnom skorašnjem razvodu od princa Alberta, čini se da su one postale još glasnije.

princeza sarlin
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Naime, njena snaja Šantel Vitstok otkrila je da će se princeza umesto u kraljevskoj palati smestiti u svoj skromni stan s dve spavaće sobe iznad stare fabrike čokolade u kojem je boravila pre nego što je otputovala iz Monaka. Ipak, stvari su postale drugačije.

Najtužnija princeza napustila je Monako, a ove vesti potvrdio je princ Albert, ističući da je princeza Šarlin otišla na tajnu lokaciju kako bi se odmorila jer je u poslednje vreme imala problema sa mentalnim zdravljem.

- Oseća se bolje, ali mora da se odmara.

Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti. Ne radi se samo o njenom fizičkom zdravlju, mora biti još neko vreme na lečenju kako bi potpuno ozdravila - rekao je kratko princ Albert, prenosi "Daily Mail".

princeza sarlin
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

Šarlin je poslednji put u Monaku pre povratka bila u januaru ove godine, a tokom celog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici nagađalo se o problemima u njenom i Albertovom braku.

princeza sarlin
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim toga, dobro je poznato da ceo svet bruji o izjavama Albertove nekadašnje ljubavnice koja je ovog puta potkačila i najtužniju princezu optuživši je da je njenog sina tretirala poput posluge.

I pre toga duže vreme se šuškalo da je Šarlin više preko glave ponašanja svog supruga, a još dok je bila u Africi spominjalo se da se neće vratiti u palatu.

princeza sarlin
SplashNews.com / Splash / Profimedia