Hari Stajls je pevač, glumac, modna ispiracija i ikona koja se nedavno otisnula i u beauty svetu.

Spotovi Harija Satjlsa spotovi broje stotine miliona pregleda, a iako ga milioni obožavaju, zbog stila su ga neretko prozivali da je gej.

Lakira nokte, nosi žensku odeću, a do sada je bio u vezi sa nekim od najlepših žena sveta poput Tejlor Svift i Kendal Džener. Popularni engleski pevač ušao je u istoriju kao prvi muškarac koji se našao na naslovnoj strani Vogue-a, modnog magazina koji postoji već 127 godina.

hari stajls
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On je, međutim, to uradio obučen u žensku odevnu kombinaciju brenda Gucci. Stajls je, naime, pozirao u haljini sa čipkom, preko koje je nosio veoma široki crni sako. Ovoga puta, Hari Sajls krasi decembarsku naslovnicu magazina "Dazed", ponovo u ženskoj garderobi.

Poruka koju šalje glasi: muškarac ne mora da bude mačo da bi bio seksi.

- Mislim da lepota nema puno veze sa tim kako izgledate spolja. Više je do nekog unutrašnjeg osećaja. Ako zračite dobrom energijom i samouverenošću, onda ćete i drugim ljudima biti privlačni i lepi - rekao je Stajls za pomenuti magazin.

Komentarišući svoj stil koji često krši rodne granice i standardne tradicionalne norme, Stajls je izjavio da je stigao do te tačke u svojoj karijeri kada se oseća "neustrašivo svoj".

- Jednom kada obrišete granicu između toga šta je garderoba za muškarce, a šta za žene, otvara vam se novo polje u kome možete da se igrate - rekao je Hari svojevremeno.

- Ponekad šetam radnjama, gledam žensku garderobu i razmišljam koliko je sjajna. Tako je sa svime u životu: kad god sebi postavite neke granice, samo se ograničavate. Toliko je uživanja u igri sa garderobom. Nikada nisam previše razmišljao o tome šta to znači - rekao je Stajls.

hari stajls
Lauren Hurley / PA Images / Profimedia 

- Ne možete preterati sa oblačenjem. Ne postoji takva stvar. Moji muzički idoli Princ, Dejvid Bouvi, Elvis, Fredi Merkjuri, Elton Džon - svi su šuomeni. To me je oduševljavalo kad sam bio klinac. Sada oblačim flambojantne stvari i ne čini mi se nimalo ludim - ispričao je pevač.

Podsetimo, Hari Stajls uslikan je nedavno na odmoru sa svojom devojkom Olivijom Vajld, a ekskluzivne paparaco fotke munjevitom brzinom su obišle svet.

Glumica Olivija Vlad posle razlaza sa verenikom, komičarem i glumcem, Džejsonom Sudeikisom, sa kojim je dobila dvoje dece, pronašla je novu ljubav u deset godina mlađem Hariju.

HARI STAJLS
Youtube