Kaja Gerber, ćerka čuvene Sindi Kraford, šetala je na modnim revijama svih većih modnih kuća, a njena uzlazna karijera tek je na početku. Iako je uplovila i u glumačke vode, pred njom je još mnogo poslovnih uspeha, a ne možemo a da ne primetimo i da neodoljivo podseća na svoju poznatu majku.

Sindi Kraford se na dodeli nagrada InStyle Awards pojavila sa svojom ćerkom Kajom, a na crvenom tepihu zablistale su u glamuroznim haljinama sa šljokicama.

sindi kraford
Shutterstock 

Iako je šestoj deceniji, Sindi Kraford i dalje mami uzdahe gde god da se pojavi, a reakcije na njenu ćerku nisu ništa manjih razmera.

Kaja je sve prisutne oduševila svojom elegantnom toaletom, te su mnogi prokomentarisali da je verodostojna naslednica svoje majke.

Kaja je već nekoliko godina u svetu manekenstva, zaštitno je lice brenda Marc Jacobs i njihovog mirisa pod nazivom "Daisy", a uz to što se bavi modelingom, ima i svoj klub čitalaca. Takođe je krajem februara postala i zaštitno lice brenda "Celine".

Sindi je Kaju dobila sa biznismenom Rendijem Gerberom, sa kojim je u braku od 1998. godine. Sa njim ima i sina Prislija, koji se takođe bavi manekenstvom.

kaja gerber
Shutterstock 

Manekenka Kaja Gerber početkom godine dovođena je u vezu s britanskom manekenkom Karom Delevinj, nakon što su njih dve više puta uslikane kako se drže za ruke i grle. Međutim, izgleda da je istina ono što su njih dve sve vreme tvrdile: da su samo najbolje prijateljice.

Ipak, Kaja se nedavno na jednom događaju pojavila sa austalijskim glumcem Džejkobom Elordijem i na taj način stavila tačku na spekulacije da je u vezi sa koleginicom Karom Delevinj.

kaja gerber
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

 Kako su Kaja Gerber i Sindi Kraford izgledale na dodeli nagrada, pogledajte u galeriji u nastavku:

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Image Press Agency / ddp USA / Profimedia Sindi Kraford i Kaja Gerber