Poznato je koliko je jedna od najlepših srpskih glumica Jelena Gavrilović posvećena zdravom načinu života, a pored zdrave ishrane, vredno vežba kako bi bila u top formi.

Tako je nedavno otkrila šta je zaduženo za njenu figuru, a na njenom Instagram profilu često možemo da čujemo mnogobrojne savete kada je reč o nezi kose.

jelena gavrilovic
Youtube 

Jelena je godinama verna plavuša i često dobija reči hvale jer održava prirodan izgled uz redovne tretmane zahvaljujući kojima vodi računa o svom licu i telu.

Ovoga puta, Jelena je odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju na kojoj pozira kao crnka. Možda ni sama nije očekivala enormnu količinu komentara, ali slobodno možemo reći da je ovo transformacija godine.

- Jedna od mojih omiljenih transformacija... Pišem pa brišem, a u stvari sam želela da napišem da reditelji mogu slobodno da zamisle kako bi transformisali svoje omiljene glumce u nešto sasvim drugačije!

jelena gavrilovic
screenshoot/instagram 

Nije gluma "Sigurica". Nikada to nije bila , već igranka za najhrabrije. Prema tome... Mašta može svašta - napisala je glumica u opisu svoje fotografije.

Ipak, komentar koji je najviše pažnje privukao je reakcija voditeljke Snežane Dakić.

- Dobra ideja! Totalno drugi karakter. Doduše, malo vučeš na trandžu ovako zift-crnka u ovom stajlingu - napisala je voditeljka kojoj Jelena nije uputila odgovor.

Ipak, mišljenja njenih obožavatelja bila su podeljena.

"Bez ljutnje, ali grozno", "Dobro ti stoji ali nije tvoj fazon", "Jedva sam te prepoznala, morala sam da pročitam ime da bih znala ko si", "Vu glumci imate hiljadu lica, a zapravo samo vi znate ko ste", "Ovo je ludilo", "Lepa si i kao crnka", glasili su komentari.