Lindzi Lohan, koja je preko noći postala planetarno popularna zahvaljujući jednoj ulozi, uništila je karijeru i izgled zbog zavisnosti od kokaina i heroina. Lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su njen buran život.

Lindzi su u javnosti obeležile krađe za koje je optužena. Naime, pre nekoliko godina, prijateljica je optužila Lindzi da joj je u klubu ukrala krznenu jaknu u vrednosti od 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

lindzi lohan
Shutterstock 

Ipak, to nije bilo sve. Lindzi je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, a potom se branila rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Glumica je iznadila javnost kada je pre skoro tri godine prešla u islam, a tu informaciju podelila je na svom Instagram profilu.

Razni skandali obeležili su život nekada omiljene Diznijeve zvezde. I kako nijedna njena novost ne može da začudi nikoga, ljudi su navikli da je vide u alkoholisanom stanju, zapuštenog i neurednog izgleda.

Upravo zbog toga, na najnovijoj fotografiji Lindzi Lohan ni malo ne liči na sebe.

lindzi lohan
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Naime, Netfliks je ove nedelje objavio fotografiju na kojoj su Lindzi Lohan i Čord Overstrit uz najavu božićnog filma u kojem njih dvoje tumače glavne uloge.

- Oh, šetnja zimskom zemljom čudesa sa Lindzi Lohan i Čordom Overstritom. Stiže 2022. na Netfliks - napisala je ova streaming platforma.

Ovom ulogom pohvalila se i Lindzi.

lindzi lohan
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

- Povratak na posao i ne mogu biti srećnija! Akcija - napisala je ona.

Ispod fotografije se skupilo mnoštvo komentara njenih fanova. Dok su jedni presrećni što će je ponovo gledati u nekom filmu, drugi su, ipak, komentarisali njen izgled. Mnogi pišu da Lindzi na ovoj fotografiji ne liči na sebe.

"Mislim li to samo ja ili ova devojka uopšte ne liči na nju?", "Izgleda tako drugačije, kao da na fotografiji ima previše fotošopa iako već ima prelepo lice", "Ovo kao da je druga osoba", "Izgleda kao njena FaceApp verzija", "Nisam je prepoznala dok nisam videla ime", "Ko je ovo?", samo su neki od komentara.