Nekadašnji partneri Bredli Kuper i Irina Šajk uslikani su nedavno na ulicama Njujorka, a tom prilikom nikome nije promaklo koliko su bliski, gotovo kao da su ponovo zajedno.

Naime, nije tajna da je par ostao u više nego korektnim odnosima zbog njihove ćerke Lee De Sene, ali ovako prisni su se mogli videti samo dok su se zabavljali.

Oboje su bili usklađeni sa stilovima  - on u teget pantalonama, dukserici i kratkom kaputu, a ona u crnim pantalonama, beloj košulji i patikama i u dugom kaputu. 

Glumac nije skidao osmeh sa lica, niti je krio dobro raspoloženje, a Irina iako je sve vreme nosila masku, nijednog trenutka nije puštala njegovu ruku.  

irina sajk bredli kuper
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Upravo na ovim fotkama izgledali su kao bilo koji drugi zaljubljeni par u šetnji Njujorkom, te ne čudi što su mnogi mišljenja da ih povezuje nešto više od prijateljstva. 

Podsetimo, Bredli Kuper i Irina Šajk bili su zajedno četiri godine, ali su pre dve godine stavili odnos na svoj odnos. Par je bio veren, ali nikada nije stigao do matičara, a nakon raskida nastavili su da neguju svoj odnos, pa smo ih više puta videli u igri sa ćerkom. Iako preferiraju da ne dele svoju intimu sa svetom, u retkim situacijama kada su pominjali jedno drugo posle raskida, pričali su samo najlepše, a Irina je više puta istakla da njena ćerka ima najboljeg tatu na svetu.

irina sajk i bredli kuper
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon Bredlija Irinu su povezivali i sa Kanjeom Vestom, ali i sa Vitom Šnabelom, vlasnikom luksuznih galerija. Ipak, kako slavna lepotica sve svoje veze drži dalje od očiju javnosti, ove veze ostale su na nivou nagađanja.

Sad ostaje da vidimo da li je ipak došlo do pomirenja ili ne, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk