Kamila Marodin, brazilska manekenka i modna blogerka, uhapšena je 12. novembra ujutru u primorskom gradu Matinjos u brazilskoj državi Parana, zbog sumnje da je vodila narko kartel za koji se veruje da je ubio njenog supruga.

Kamilin suprug Rikardo Marodin, ubijen je 7. novembra, tokom proslave četvrtog rođendana njihovog sina.

kamila marodin
Youtube 

Nakon njegove smrti, Kamila je rekla vlastima da njen muž nije bio umešan ni u kakvu kriminalnu aktivnost i tvrdila da je ubistvo verovatno bio slučaj zamene identiteta.

Ipak, veruje se da je Kamila umešana u ubistvo svog supruga kao i u smrt dvojice bivših policajaca, koji su ubijeni u naselju Kajuru u glavnom gradu države Parana Kuritibi, samo tri dana nakon Rikardovog ubistva.

Vojna policija je otišla do Kamiline kuće u gradu Pinhais da izvrši nalog za hapšenje za njom, ali je stigla i otkrila da je napustila imanje.

Kasnije je uhvaćena dok se vraćala kući iz kuće svoje majke u Matinhosu, gde je policija pronašla pištolj Glok za koji veruju da je tamo sakrila kako bi izbegla sumnju.

- Tokom ove istrage, pronašli smo finansijska plaćanja na Kamilinom računu od više od 1,3 miliona brazilskih reala (što odgovara oko 177.000 funti) - rekao je pukovnik Barozo.

Policajci su zaplenili pet luksuznih automobila, a prema sajtu "Em Tempo", sud je zamrznuo novac na Kamilinom računu pored 13 nekretnina, od kojih su neke procenjene na 3 miliona reala (410.000 funti) za koje se veruje da su u vlasništvu kriminalne bande.