Neko bi rekao - ko gubi, ima pravo da se ljuti, a upravo ovu izreku vezuju za bivše ljubavi Kortni Kardašijan i Travisa Barkera.

Sa jedne strane Travis je uspeo ono što Skot godinama nije - da zaprosi Kortni, a da ona na to odgovori sa "da", dok je u slučaju njegove bivše žene situacija nešto drugačija.

Ono što je danas Kortni za Travisa nekada je bila Šana Moakler, a njihova turbulenta ljubav punila je stranice tabloida. Sada se sve više piše da Moaklerova ne može da prežali raspad braka i to što je njegov bivši konačno srećan sa nekim drugim, a čak je i toliko daleko otišla da tvrdila da Kortni okreće decu protiv nje.

Nedavno je uklonila i tetovažu posvećenu bivšem suprugu, ali uprkos burnom kraju, njihov početak ljubavi bio je bajkovit.

sana moakler
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šana Lin Moakler manekenstvom je počela da se bavi sa 15, a nekoliko godina kasnije bila je pobednica na izboru za Miss Njujorka, a potom i prva pratilja Miss SAD. Međutim, kasnije je postala Playmate meseca za "plejboj" magazin, a odatle kreće i njeno interesovanje za tada najpopularnije frajere Holivuda.

Bila je u vezi i sa Bilijem Ajdolom, pa bokserom Oskarom De La Hojom, glumcem Denisom Kvejdom, sve dok nije ušla u odnos sa tada bubnjarem punk benda Blink-182, Travisom Barkerom. Zaprosio ju je u Diznijevom ukletom zamku, a njihovo venčanje bilo je u stilu kultnog animiranog filma "Nightmare Before Christmas".

Međutim, prvi put su aplicirali za razvod dve godine kasnije, ali su se ipak pomirili. Nakon toga, ista situacija desila im se još dva puta, sve dok se konačno nisu razveli 2008. godine. Par je u braku dobio i dvoje dece Landona Ašera i Alabamu Luelu.

Njihov razvod bio je medijski propraćen i prepun kontroverzi. Najpre je Travis optužio Šanu da ga vara i to na društvenoj mreži MySpace, a tada je ona prokomentarisala za TMZ:

"Ako je tu Myspace stranicu zaista kreirao Travis, onda sam ozbiljno zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje. Cela priča je toliko nategnuta da ne mogu da verujem da je ovo njegova stvarnost. Ako jeste, onda sam zaista zabrinuta za njega. Možda mu način života koji vodi uzima danak."

travis barker
screenshoot youtube 

Travis je otišao toliko daleko da ju je blatio i u intervjuima govoreći da mu je branila i da se druži sa njegovim prijateljima.

"Nažalost, ranije je bila u vezama u kojoj joj je neko bio neveran, a rekla je, kada smo se prvi put sreli, da ju je to plašilo. Razumeo sam sve to kada sam ušao u vezu, ali nisam znao do koje će to ići krajnosti. Do tačke u kojoj nisam mogao da imam prijatelje koje su bile devojke i nisam mogao da se družim sa svojim prijateljima. Gađala bi ih jajima ako bi došli u našu kuću."

sana moakler i travis barker
Jody Cortes / Wenn / Profimedia 

Međutim, situacija se potom smirila sve dok Travis nije ušao u vezu sa Kortni, a Šana je rešila da progovori o svemu, ponajviše jer sve ono što danas radi za Kardašijanku, nekad je radio za nju, i to identično, kako kaže.

Vrhunac je bio kada je otkrila i da je zapravo Travis taj koji je bio neveran, kao i da je glavni razlog razvoda njegova afera sa Kim Kardašijan.

"Razvela sam se jer sam ih uhvatila zajedno, dok su radili to..." rekla je Šana za US Weekly. Takođe je istakla da je videla i celu prepisku između Travisa i Kim u kojoj su priznali aferu, iako su u medijima tvrdili drugačije.

"Kim je tada radila kao asistent Paris Hilton, a Travis je jedan od prvih poznatih momaka kog je upoznala", rekla je Šana ali i dodala, "on je već tad imao aferu sa Paris, to sam znala, a onda je počeo da koristi Kim kao modela za svoju kolekciju odeće".

"Molila sam svog bivšeg supruga da ne uzima Kim baš zbog cele situacije sa Paris, ali me nije poslušao", rekla je.

"Dok smo "radili" na našem braku, stigle su mi poruke od treće osobe koja me je upozorila šta se dešava između Travisa i Kim".

Muzičar je celu situaciju opisao u svojim memoarima "Živiš jako, varaš smrt i bubnjevi, bubnjevi, bubnjevi". Napisao je: "Nikome nisam rekao za Kim. Baš me briga što je samo asistent i organizator garderobera, neviđeno je seksi", ali je i dodao da uprkos tome što mu se dopadala, nikada nije želeo da bude išta više od džentlmena prema njoj.

sana moakler travis barker
Nikki Nelson / Wenn / Profimedia 

Travisova bivša osula je i drvlje i kamenje po Kortni jer utiče na njenu mlađu ćerku Alabamu koja iako ima samo 16 godina ponaša se i oblači veoma slobodno, s obzirom da je prešla da živi kod oca, što možete videti i u galeriji ispod.

printscreen/instagram Alabama Barker, ćerka Travisa Barkera

Alabama je stala u odbranu svog oca rekavši da je Šana veoma često bila zaokupljena ljubavnim životom, a ne time da bude majka, te da nema prava da išta govori ikome.

Nakon toga, Šana je nastavila da na svojim mrećama komentariše i bivšeg i njegovu sadašnju ženu, te ne sumnjamo da se situacija neće sigurno promeniti još neko vreme, a kako nekadašnja misica izgleda danas pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Šana Moakler, bivša žena Travisa Barkera