Pevačica Anastasija Ražnatović, nedavno uselila sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem u luksuzni stan u elitnom delu Beograda.

Dok je Đorđe bio u Americi, Anastasija se trudila da sredi još neke detalje kako bi otpočeli zajednički život, a kako se navodilo, za luksuzni dupleks dali su oko 750.000 evra.

anastasija raznatovic
ATA Images 

Susedi mlade muzičke zvezde nedavno su rekli da su iznenađeni koliko je ona neposredna, dok njenog dečka opisuju kao ozbiljnog momka koji skoro stalno priča na mobilni telefon.

Osim toga, naveli su da Anastasiji vozač pomaže oko kesa iz nabavke kao i da njen dečko Đorđe stalno telefonira zbog poslovnih obaveza.

Da se Đorđe zaista trudi da Anastasija maksimalno uživa, dokazuje i njegova nova odluka koju je doneo, a tiče se zajedničkog života.

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Naime, biznismen je unajmio kućnu pomoćnicu koja će čistiti, peglati veš, ići u nabavku, spremati ručak, piše Blic.

- Na Anastasiji je samo da uživa i da sredi sebe. Kada nema poslovnih obaveza, ona uživa, gleda filmove, izlazi sa drugaricama - kaže izvor "Sveta" blizak paru.

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Đorđe je razmazio, ne zahteva od nje ni skuvano ni opeglano, samo da bude nasmejana kad se vrati kući, a on plaća one koji to rade u njihovom stanu - dodao je pomenuti izvor.

Kako izgleda zgrada u kojoj su Anastasija i Đorđe kupili stan, pogledajte u galeriji:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića