Bivša prva dama Amerike, Mišel Obama, je u svom podkastu govorila o ljubavnim uspesima, želeći mladima da poruči da veza ne može biti dugotrajna ukoliko sadrži komunikaciju koja je najviše danas zastupljena na društvenim mrežama.

Tim povodom, Mišel se osvrnula na uspone i padove u svom braku sa Barakom Obamom i otkrila da je imala „nekoliko trenutaka kada je svog supruga želela da baci kroz prozor“.

U oktobru mesecu, poznati par proslaviće 28. godišnjicu braka, a Mišel je biranje partnera uporedila sa biranjem igrača za košarkaški tim:

„Udala sam se za svoju verziju LeBrona. Ako na brak gledamo kao na tim, želite da vaš saigrač bude pobednik. Želite LeBrona, znate“, rekla je Mišel i dodala:

„Bilo je trenutaka kada sam Baraka želela da izbacim kroz prozor, a to kažem jer treba da znate, emocije će biti intenzivne. Ipak, to ne znači da treba da odustanete. A ti periodi mogu dugo da traju. Mogu da traju godinama", rekla je Mišel Obama.

Kako kaže, brak zahteva mnogo iskrenosti i rada, kako sami sa sobom, tako i sa partnerom.

"To je jedna stvar koju sam naučila. Volela bih da čujem neke od stvari koje ste vi naučili o braku i sebi", napisala je ona, obraćajući se svojim pratiocima.