Gotovo da ne postoji deo tela koji Kejti Prajs nije operisala. Nekada je bila brineta prirodne leopte, a onda je postala zavisna od plastične hirurgije pa tako sada svaki put izgleda sve lošije i lošije, što su primetili i njei fanovi.

Lice poznate Britanke je potpuno deformisano, kao i grudi, bokovi i stomak, koji izgledaju veoma neobično.

"Poptuno se uništila", "Ona na sebi biše ništa nema prirodno", "Bukvalno joj se faca raspada", "Ovoj ženi neko zaista mora da kaže da je vreme da prestane s operacijama, iako je vrlo verovatno sada već prekasno’’, "Neka je neko zaustavi", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Da je preterala s estetskim zahvatima potvrdio je i njen bivši suprug, koji je u intervjuu za "Daily mail" otkrio kako Kejti više ne brine o deci.

Kejti Prajs danas izgleda neprepoznatljivo zbog velikog broja intervencija.
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ovo je otišlo predaleko. Užasno je jer kad izložite svoje telo takvim stvarima, pod anestezijom ste, stvari mogu da pođu po zlu i ponekad morate da razmišljate o deci", rekao je bivši partner.

Brojni obošavaoci saglasni su s njegovim mišljenjem, a negativni komentari krenuli su nakon poslednje operacije kojoj se Kejti podvrgnula.

Kejti je nekada bila lepotica sa prirodnim oblinama.
Shutterstock 

Naime, ona je pre nekoliko meseci otišla u Tursku na liposukciju, podizanje očiju, ubrizgavanje masnoće u zadnjicu.

Paparaci su je nedavno uslikali, ali i pored previše šminke na njenom licu su bili vidljivi tragovi neuspelih plastičnih operacija kojima se podvrgla tokom svih ovih godina.

Mnogi su bili zatečeni njenim fotografijama na kojima izgleda kao da će joj nos otpasti, a koža oko očiju toliko je zategnuta da ih Kejti jedva drži otvorene.

Prajvosa nema nameru da stane s operacijama, iako je imala niz problema zbog istih
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag. Nekada je krasila naslovnice mnogih magazina, kada još uvek nije otkrila "čari" plastične hirurgije.

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo grudi je operisala oko 12 puta, a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

Gotovod a ne postoji deo tela koji Kejti nije radila.
Youtube 

Prvi zahvat uradila je sa samo 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos, a kako je izgledala nekad, a kako danas kada je potpuno izdeformisana pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Kejti Prajs na slikama iz prošlosti ne liči na sebe