Glumica Jelisaveta Orašanin aktivna je na društvenim mrežama i često iznenadi svoje pratioce privatnim trenucima iz svog života.

Članove svoje porodice retko prikazuje u javnosti, pa je tako malo ko znao da glumica ima stariju sestru Milicu, koju mnogi upoređuju sa Anom Ivanović zbog fizičkog izgleda.

Milica živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

jelisaveta orasanin
screenshoot/instagram 

Ovoga puta, Jelisaveta je proslavila 33. rođendan, a ono što je zanimljivo, to je da je glumica rođena isti dan kao i njena mama.

Jelisaveta je objavila fotografiju uz koju je svojoj mami čestitala rođendan, a njeni pratioci bili su iznenađeni koliko zapravo liče.

- Istog dana rođene, 13.11., volim te mama - napisala je Jelisaveta uz fotografiju, a u komentarima nizale su se čestitke povodom njihovog rođendana.

Iako njena mama ima plavu kosu, Jelisaveta je godinama verna tamnim nijansama. Glumica je, kao i uvek, u komentarima dobila i niz pohvala na račun izgleda, a jednom prilikom je otkrila koji je njen "recept":

- Nisam potrčala evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje - rekla je ona za "Blic", a na pitanje na koga deca liče odgovorila je:

jelisaveta orasanin
ATA Images 

- Jao, pa videće se! Videće se, pokazaće vreme. Još su mali, ali videćemo već.

jelisaveta orasanin
screenshoot/instagram