Glamurozna večera, sjajna atmosfera i ELLE ljudi sa kojima godinama razmenjujemo ljubav, radost i ideje – juče su upriličili događaj za pamćenje.

elle deluxe
Promo 

Pod velom misterioznosti, Secret Dinner event, u organizaciji Elle x Deluxe, pružio je gostima izuzetno gastronomsko iskustvo - od taljatela sa tartufima, preko gambora i bifteka, pa sve do najslađe poslastice – tiramisua. Naime, svako od 5 jela bilo je iz linije Deluxe – najbolje linije hrane i pića koju možete da pronađete u Lidl radnjama širom Srbije. U besprekoran kvalitet uverili smo se degustirajući s uživanjem, a moderan dizajn je razlog više da se radujemo svim novim Deluxe proizvodima koji nas očekuju tokom predstojećih praznika.

elle deluxe
Promo 

Specijalnoj atmosferi doprineo je raskošan enterijer restorana Dorćoleta, te dekoracija - bezbroj sveća i cvetni aranžmani, dok smo zahvaljujući vrhunskim koktelima nazdravljali čitavo veče. Zvuk gudačkog kvarteta Habanera odveo nas je u neka davna vremena koja su odisala glamurom, a zatim je DJ-ica Miss Millie uzburkala party atmosferu.

Promo ELLE x Deluxe

Dobrodošlicu je poželela v.d. glavne i odgovorne urednice Elle magazina Teodora Bogdanović, najavljujući neke nove, blistave Elle početke, a među gostima su se našli poznati modni dizajneri i dizajnerke, renomirani influenseri, muzičke zvezde i glumice. Boško Jakovljević, Milena Radulović, Branislava Antović, Borka Tomović, Marija Tarlać i Aleksandra Bojović su samo neka od imena sa kojima smo se družili do kasno u noć, zahvaljujući nenadmašnoj atmosferi koja je nastala spojem kulinarskog umeća i prefinjenog životnog stila.