Te 2008. godine ceo svet potresla je vest da je nekadašnja Misica, manekenka i voditeljka Kejti Pajper polivena kiselinom po naredbi bišeg dečka koji se nad njom samo nekoliko nedelja ranije brutalno iživljavao.

Silovao ju je preko 8 sati, a kao da to nije bilo dovoljno, već je isplanirao i potez zbog kog će nekadašnja manekenka biti osuđena na brojne intervencije i operacije i to do kraja života.

Nedavno je zabrinula pratioce objavom da je ponovo bila u životnoj opasnosti nakon što su joj ožiljci na dušniku napravili problem prilikom jela. Zbog toga će, kako kaže, u budućnosti morati još više da vodi računa šta jede jer je samo malo veći zalogaj dovoljan da dovede do gušenja. 

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, printscreen/youtube Kejti Pajper operacije nakon napada kiselinom

Pre toga bila je na još jednom presađivanju kože na kapak, ali uprkos tome što njne operacije već broje cifru preko 400, čini se da Kejti to sve podnosi sa ogromnim osmehom na licu, a za to je zaslužan samo jedan čovek koji joj je, kako je i sama pričala javno, ali i pisala u svojim knjigama, vratio osmeh na lice i veru u ljubav.

kejti pajper
printscreen/instagram 

Zapravo, ona je bila ubeđena da nikada više neće verovati nijednom muškarcu nakon onoga što je proživela, a onda je pre 9 godina u njen život ušetao Ričard Džejms Saton kom nisu smetali ni ožiljci, ni zdravstveni problemi, ni nepoverenje.

Osvajao ju je lagano i vratio joj poverenje u muški rod, a potom su tri godine kasnije uplovili u brak. Nedavno su proslavili još jednu godišnjicu, a Kejti je emotivnom objavom pokazala koliko ga voli.

"9 godina zajedno, 6 godina venčani, 2 prelepe dece i svakog puta samo bih tebe izabrala", napisala je na Instagramu, a objava je za kratko vreme skupila preko 64.000 lajkova.

Njih je zapravo upoznao zajednički prijatelj, a Kejti je tada rekla:

"Džejms je bio brbljiv, duhovit i gledao me pravo u oči. Nikada nije spomenuo moje opekotine, a pošto nije, nisam ni ja", i dodala:

"Nije čak ni zurio u njih, tako da se nisam osećala loše. Opustio me je i sračio samopouzdanjem."

kejti pajper
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Verio ju je godinu dana kasnije, a venčali su se na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Danas su ponosni roditlelji dve ćerke Bel Elizabet i Penelope Dijane, a Kejti je jednom prilikom rekla da će im celu priču ispričati kada budu bile dovoljno velike da razumeju.

Ričard je uz Kejti bio u svim teškim trenucima, a danas joj je najveća podrška u svemu što radi. Uz njegovu pomoć prevazišla je traume, i pobedila depresiju i anksioznost.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod, a bilo bi dobro i da zapamtimo njihov moto - sve je moguće ako u to verujemo!

pritnscreen/instagram Kejti Pajper sa mužem