Možda ima samo 17 godina, ali Đina Džinović već je jedna od naših najpoznatijih tikokerki.

Kako je jednom prilikom ispričala, počela je da snima iz dosade, a veoma brzo stigla je do preko 100.000 pratilaca na gorepomenutoj mreži, dok je na Instagramu prati nešto manje ljudi - "samo" 45.000.

Đina je inače ćerka dizajnerke Meline Džinović i pevača Harisa, a kako je rekla, iako ju je otac podržavao od samog početka da snima, nije tako bilo sa mamom.

Sada je situacija drugačija, a upravo majka je ta koja je najčešće savetuje oko svega.

"Pošto moj otac nema društvene mreže, od majke dobijam savete kako i šta da okačim, šta da skinem, šta joj se ne sviđa, kao i svaka majka ona se brine za moju reputaciju", rekla je jednom prilikom. 

djina dzinovic
screenshoot/instagram 

Đina na svom instagramu često kači trenutke iz svakodnevnog života, a sada se još jednom pohvalila luksuzom o kojima mnogi mogu samo da sanjaju.

djina dzinovic
printscreen/instagram 

Naime, ona se na svom storiju pohvalila jaknom luksuznog brenda Maison Kitsune.

djina dzinovic stori
pritnscreen/instagram 

Za ovo zadovoljstvo morala je da izdvoji preko 90.000 dinara što nije mala cena za jedan odevni komad.

djina dzinovic stori
printscreen/instagram 

Mnogi su komentarisali da je lako priuštiti ovakve stvari kada su vam roditelji poznati, a sa druge strane Đina je često na svoj profil postavljala detalje sa luksuznih putovanja, ali iz vile u kojoj živi sa roditeljima, a za koju je kako se pričalo izdvojeno preko 2.000.000 evra samo na sređivanje i dekoraciju.

screenshoot/instagram Hotel u kom odsedaju Đina i Melina Džinović

Činjenica je da je ova devojka sve popularnija iz dana u dan, te ne sumnjamo da će se o njoj tek pričati u medijima, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Đina Džinović