Jelena Karleuša danas je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, ali uprkos slavi nikada nije zaboravila koliko je porodica bitna.

I sama je nebrojeno puta isticala da joj je njihova podrška važna, a u uskom krugu najbitnijih ljudi našla se i njena tetka Danijela Dmitrović, pogotovo od kada je ostala bez majke Divne.

Pevačica nije skrivala koliko je za nju vezana, kao i za brata Marka, koji se čak svojevremeno i pojavio u njenom spotu za pesmu "Samo za tvoje oči".

Ipak, o Markovom životu ne zna se mnogo, a iskustvo u spotu ga nije privolelo mejnstrim muzici. Umesto toga, Dmitrović je danas ponosni fan metal i rok muzike, iako gaji puno poštovanja prema velikoj karijeri svoje sestre od tetke.

brat jelene karleuse
pritnscreen/instagram 

Marko i Jelena danas su veoma bliski, posećuju se, a on ponekad boravi u njenoj vili.

Marko ima i devojku čime se pohvalio na svom "Instagram" profilu, a podršku mu je u komentarima pružila upravo Jelena. Pored Marka, pevačica ima i dva polubrata iz očevog drugog braka a sa Ivanom i Nikolom takođe neguje skladan odnos.

Poslednji put kada smo mogli da vidimo Jelenu i Marka zajedno bilo je upravo na rođendanu Milice Pavlović, kada se u medijima uveliko nagađalo ko je tajanstveni muškarac sa kojim se pojavila.

jelena karleusa sa bratom
ATA Images 

Naravno, brzo se saznalo da je u pitanju niko drugi do njen brat od tetke, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Brat Jelene Karleuše