Teško da u Holivudu postoji i jedna ljubavna priča poput one između Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa.

Njihov odnos godinama važi za jedan od najstabilnijih, a veoma često su "prst u oku" drugim brakovima, i to ne bez razloga.

Razlog nije ni to što su prelepi, zgodni, uspešni, koliko jer se čini da njiohva ljubav odoleva svim iskušenjima i samo je jača iz godine u godinu. No da krenemo od samog početka.

Upoznali su se 2010. godine za vreme snimanja filma ‘Green Lantern’, ali prvi zajednički izlazak Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds organizovali su godinu dana nakon upoznavanja na setu.

blejk lajvli rajan rejnolds
UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia 

Simpatije su bile platonske, a nekoliko meseci nakon upoznavanja glumac se razveo od Skarlet Johanson, a Lajvli je raskinula sa kolegom iz serije "Tračara" Penom Bedglijem.

rajan rejnolds skarlet johanson blejk lajvli pen bedgli
Profimedia 

Na zajednički izlazak došli su sa drugima, ali su ljubavne iskre bile toliko jake da to više nisu mogli da sakriju. Rajan Rejnolds jednom prilikom progovorio je o upoznavanju sa svojom drugom suprugom:

Bili smo na dvostrukom sastanku, ja sam bio u društvu jedne devojke, a Blejk s drugim muškarcem, ali večera se nije završila onako kako su planirali naši partneri. Mislim da je njima sve to izgledalo poprilično čudno jer je bilo hemije između nas, pa je to bio čudan prvi sastanak za nas", ispričao je glumac i otkrio nekoliko detalja.

blejk lajvli rajan rejnolds
Shutterstock 

"Bili smo u tom malom restoranu u Tribeki, koji se otvara dosta kasno, zasvirala je ta pesma i ja sam je pitao da li želi da plešemo. Nikoga nije bilo, ulica je bila prazna. Bio je to jedan od onih trenutaka u kojem znaš da si ‘prešao crtu’ i nakon toga sam otišao kod nje".

Kako je potom ispričao, Blejk je imala poslovni sastanak u Bostonu, baš kao i on, pa joj je predložio da putuju zajedno.

"Otišli smo zajedno vozom i ja sam je molio da spava sa mnom", rekao je u svom duhovitom stilu i potom to ‘začinio’ otkrivši kako ju je osvojio.

"Iskoristio sam suze. Stisnuo sam jako oči da mi krenu suze niz lice, a onda sam joj ispričao tužnu priču o svom životu".

Blejk nije bila samo oduševljena humorom glumca, već i njegovom iskrenošću. Njihov odnos je iz prijateljstva prerastao u veliku ljubav koju su 9. septembra 2012. krunisali brakom u najvećoj tajnosti u Južnoj Karolini.

Dve godine kasnije dobili su prvo dete, ćerku Džejms, a potom je ponovo dve godine kasnije stigla i Inez.

blejk lajvli i rajan rejnolds sa decom
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Svoj privatni život od samog početka uspešno su skrivali od očiju javnosti, te je jedno od najvećih iznenađenja bilo njihovo pojavljivanje na premijeri filma "Pokémon Detective Pikachu" kada se Rajan pojavio sa Beljk u pripijenog žutoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak.

rajan rejnolds i blejk lajvli
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dolazak prinove obelodanili su tek dve nedelje kasnije, otkrivvši da je njihova porodic pogatija za još jednu devojčicu kojoj su dali ime Beti.

Blejk je često bila i tema medija jer nije tipična "razmažena holivudska zvezda". Ona zapravo sve obaveze oko dece završava sama, a neretko ustaje u 5 ujutru, priprema ih hranu, vežba i radi sve ostalo što je potrebno.

blejk lajvli sa decom
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A osim ljubavi i tri devojčice, koje ih zauvek povezuju, Blejk i Rajan dele još jednu strast - onu za dobrim humorom i sitnim čarkama koje spremaju jedno drugome.

blejk lajvli stori
pritnscreen/instagram 

Već su dobro poznate svima Rajanove objave na Instagramu na kojima svojoj lepšoj polovini čestita rođendan fotografijama na kojima on, kao i obično, izgleda savršeno dok ona na svima ima ‘čudnu facu’.

I dok se šale na društvenim mrežama u stvarnosti se jako vole.

Verovatno najlepše reči o njihovu braku, ali i voljenom suprugu, Blejk je ostavila na stranicama magazina "Vog"

"Sve što radimo u životu, radimo zajedno. Ako ja snimam film, on mi pomaže da se uživim u lik, a ja isto radim kada on snima. Zajedno biramo nameštaj, šta ćemo jesti... On je divan pisac i napisao je divne stvari samo za nas. I najbolje od svega, on me poznaje toliko dobro da će mi reći kada nešto ne radim dobro", emotivno je rekla glumica, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Shutterstock Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds