Jelenu Karleušu prati skoro dva i po miliona ljudi na Instagramu, a mnoge kreacije iznela je pre svetskih zvezda. Pevačica na ovoj društvenoj mreži prati samo najbliže prijatelje, članove porodice i neke od saradnika.

Ipak, ono što se danima komentariše, to je da se među njenim pratiocima ne nalazi njen suprug Duško Tošić.

Da spekulacije o krizi u njihovom braku budu veće, njihova poslednja zajednička fotografija na njegovom profilu objavljena je još 2016. godine.

jelena karleusa
Instagram 

Zbog ovih činjenica pojavljivali su se raznorazni natpisi u medijima, kao i nagađanja da je ovaj par stavio tačku na svoj brak, a pevačica je otkrila i pravi razlog zbog kojeg se ne prate na pomenutoj mreži.

- On je odavno odlučio da ne želi da se nervira, niti da gleda ono što kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi ‒ izjavila je Jelena Karleuša.

- Upoznao me je kao smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila neka neverovatna promena - rekla je šaljivo JK.

jelena karleusa
printscreen/instagram 

Inače, Jelena je nedavno nasmejala javnost kada je rešila da se našali sa svojom drugaricom i da je "kazni" jer je zaspala za šamponjerom.

Karleuša je dohvatila marker i rešila da demonstrira svoje umetničke sposobnosti.

Dok je voditeljka dremala, Jelena joj je iscrtala brkove, a celu situaciju snimao je neko od prisutnih.

Više fotografija Jelene Karleuša pogledajte u galeriji u nastavku:

ATA Images, Instagram Modna izdanja Jelene Karleušea