Mesecima se šuška da u braku Hejli i Džastina Bibera nešto debelo nije kako treba.

Gotovo na svakoj paparaco fotografiji delovala je tužno i kao da će pući svakog trenutka, iako je to demantovala objavama na mrežama, gde su, kao po pravilu, delovali srećno i ispunjeno.

Mnogi su se pitali šta se zapravo dešava, a kao jedan od razloga navodilo se i to što je Biber spreman da postane otac, dok je Hejli ta koja sabotira priču.

Zbog svega je bila izložena ogromnom hejtu na mrežama, a sada se konačno saznalo da je priča zapravo ozbiljnija nego što se mislilo. Naime, kako prenosi Mirror, par je u braku tri godine i priznaju da njihova putanja nije uvek bila pravolinijska.

hejli biber i dzastin biber
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Imali smo mnogo razgovora poput: koji su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina", rekla je Hejli.

"Uvek smo pričali o tome da želimo da uđemo mladi u brak i da budemo mladi roditelji, ali... nije sve onako kako maštate", dodala je.

"Ali jedno znam. Donela sam odluku. Znam koliko jako i dugo volim ovu osobu i da neću odustati od njega", pojasnila je Hejli o čemu se radi, osvrnuvši se sa Biberove mentalne probleme.

hejli biber i dzastin biber
pritnscreen/instagram 

"Nikada ga ne bih napustila. Ne mogu ni da zamislim da napustim nekog samo zato jer se nalazi u najgorem trenutku u životu."

Hejli se osvrnula i na to da je njena ljubav tolika da ga nikad neće napustiti, nevezano da li će ostati zajedno ili ne.

"Nisam takav tip osobe. Ostaću uz njega nevezano za sve, i kakav ishod bude na kraju".

Hejli je pojasnila i da je Džastin dugo imao suicidalne misli, ali da su zajedno to prebrodili.

hejli biber i dzastin biber
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je pevač i sam rekao u svom dokumentarcu, jednostavno nije više želeo da prolazi sam kroz sve, te su zajedno doneli odluku da potraži profesionalnu pomoć i da preboli sve ono što ga je mučilo sve ove godine.

Za sada deluje da prevazilaze sve probleme, a da li će tako i ostati, pokazaće vreme.