Teško je i pomisliti da Amal Kluni i Kim Kardašijan imaju išta zajedničko.

Jedna je nebrojeno puta proglašena za jednu od najelegantnijih žena u Holivudu, druga bizarnim modnim odabirima godinama puni novinske stupce.

Amal takođe nije neko ko je na skandalima gradio karijeru, a uspešna advokatica veoma je cenjena u poslovnom svetu. Svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, što ne možemo reći za Kim koja je svoju karijeru i započela i izgradila na skandalima.

Ipak, jedna stvar im ipak jeste zajednička, ali bi za to morali da odemo u daleku prošlost, čak do srednjoškolskih dana.

Fotka iz rane mladosti pokazale su da su da advokatica Amal i najpoznatija starleta, a sada biznismenka Kim neverovatno liče jedna na drugu. Sličnost je tolika da bi Amal komotno mogla da prođe kao još jedna od sestara Kardašijan.

U pitanju je stara fotografija sa završne godine gde Amal pozira sa veoma malo šminke u srednjoj školi za žene u blizini Ameršama.

Amal i Kim diplomirale su u razmaku od nekoliko godina, ali su u ovom periodu života negovale gotovo identičan izgled.

Kim je takođe nosila jednostavnu garderobu tokom završne godine srednje škole, sa vrlo malo šminke, baš poput Amal.

Kim je doduše kasnije počela da se više sređuje i šminka, a kako je tad izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Kim Kardašijan nekad

Zanimljivo je da su i Amal i Kim tada bile samo "obične devojčice iz komšiluka", udaljene jedna od druge samo par desetina kilometara, a danas spadaju u neka od najuticajnijh imena svetskog šoubiznisa.

Da li se slažete sa mišljenjem ljudi Amal i Kim da liče kao da su sestre? Glasajte u anketi ispod i podelite sa nama vaše mišljenje.