Kim Kardašijan i Pit Dejvidson fotografisani su kako se drže za ruke tokom vožnje na roler kosteru na Knott's Scary Farmi u Buena Parku u Kaliforniji gde su se zabavljali uoči Noći veštica.

Nakon što su paparaco fotografija na kojima se drže za ruke tokom vožnje obišle svet, mnogi obožavatelji nagađaju kako je ovo početak nove ljubavne veze popularne zvezde.

Fotografije su ekskluzivno ustupljene magazinu People, a Kim i Pit bili su u društvu Kortni Kardašijan i njenog verenika Travisa Bakera.

kim i pit, paparaco
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Kim i Pit su se nedavno poljubili u skeču Saturday Night Livea na NBC-u. Njihovo poznanstvo datira iz januara 2019. godine kada su zajedno prisustvovali rođendanskoj zabavi Kida Kudija, na koju je Kim došla u društvu bivšeg supruga, repera Kanje Vesta. 

youtube printscreen Kim i Pit

Kim i Kanje počeli su da se zabavljaju 2012., a venčali su se 2014. u Firenci. Nakon burnog perioda u njihovom braku tokom protekle godine, Kim je u februaru podnela zahtev za razvod braka. 

kanje i kim
Profimedia 

Kada je reč o ljubavnom životu poznatog komičara, šarmu Pita Dejvidsona nisu odolele mnoge slavne dame. Naime, poznati komičar je bio u vezi sa pevačicom Arijanom Grande, glumicom Kejt Bekinsejl i manekenkom Kajom Gerber, a nedavno je okončao vezu sa glumicom Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton".

Najveću slavu stekao je vezom sa Arijanom Grande, a nakon raskida sa pevačicom, pisalo se da je sišao s uma. Jedno vreme nije nastupao, onda je unzemirio javnost objavom da će se ubiti, a kada je sve to prošlo, vratio se svom poslu - "live" nastupima pred publikom.

pit i kaja u majamiju
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da ne ume da skrati jezik kada bi trebalo, pokazao je na jednom od nastupa na Univerzitetu u Floridi, kada je počeo da brutalno vređa studente. Iako je član "SNL-a" i stand-upom se bavi nekoliko godina, Pit je poznatiji po svom burnom poročnom životu i vezama sa slavnim damama. Prema pisanju američkih medija, glumac je nakon raskida sa Arijanom i Kajom Pit otišao na kliniku za odvikavaje od alkohola i narkotika.

Kako strani mediji sada prenose iskre između Kim i Pita su proradile na snimanju Saturday Night Livea, te tako ostaje da vidimo da li problematični zavodnik zaista osvojio Kardašijanku. 

fibi i pit
i-Images / Eyevine / Profimedia