Kako prenosi španski list "Hola!" je Georgina Rodrigez je trudna.

Poznati fudbaler Kristijano Ronaldo ima četvoro dece, jedno sa Georgninom i troje koje je dobio vantelesnom oplodnjom partnerki, a sada će postati otac po peti put.

Georgina je Kristijanu rodila četvrto dete, Alanu Martinu, nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni posle veštačke oplodnje.

georgina rodrigez sa decom
Instagram 

Zanimljivo je i da su se priče o njenoj drugoj trudnoći započele još pre nekoliko meseci nakon što je zgodna crnka okačila na stori fotografije na kojima su zbog oblog stomaka mnogi izrazili sumnje da poznati par očekuje prinovu.

zbog oblog stomaka mnogi su pomislili da je georgina trudna ponovo
printscreen/instagram 

Inače, par je u vezi već pet godina, a iako danas živi životom zvezde, i uživa u bogatstvu, luksuznim putovanjima, letovima privatnim avionima, poseduje raskošne kuće širom sveta, a pored toga što dobija džeparac od 100.000 evra, papreno zarađuje i kao influenserka, Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okuženja.

georgina rodrigez danas uziva u luksuzu
printscreen/instagram 

Ova 27-godišnjakinja detinjstvo je provela u španskom gradiću Haka u planinskom predelu, gde je njen otac radio kao fudbalski trener. No, dodatnu zaradu potražio je i s druge strane zakona, te je ubrzo osuđen za trgovinu drogom, a iza rešetaka proveo je ukupno 10 godina.

Geogrina je imala veliku želju da postane fotomodel, a prvi posao dobila je u Madridu, međutim, nedostatak novca bio je presudan da potraži nove izvore prihoda zbog čega je radila i kao čistačica i bebisiterka.

Ronalda je upoznala kada je radila u Gucci butiku, a često su kasnije isticali da je to bila "ljubav na prvi pogled". 

georgina je ronalda upoznala u gucci butiku
Shutterstock 

Otpočeli su vezu, a ona je nedugo potom dobila i otkaz jer je njenim nadređenima smetala tolika medijska pažnja. Ipak, Georgini to nimalo nije smetalo, a samo par meseci kasnije ostala je i u drugom stanju.

Danas influenserka uživa u životu sa Ronaldom, a na pitanja o venčanju uglavnom daje isti odgovor - da im odgovara ovako kako jeste, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.