Mirka Vasiljević nedavno je postala mama po 4. put, a sada je javnost prvi put mogla da je vidi od porođaja.

Lepa glumica oduševila je izgledom, a u uključenju za Kurir televiziju otkrila je još neke detalje porođaja za koje se do sada nije znalo.

Naime, ona se osvrnula na to kako se snalazi sa novom bebom u kući, ali i kako je sve proteklo.

- Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom sada a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba, beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra.

mirka prvi put u javnosti nakon porodjaja
pritnscreen/instagram 

- Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo. Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila, duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj. Sve se nekako poklopilo - rekla je Mirka.

mirka o detaljima porodjaja
pritnscreen/instagram 

Glumica se potom osvrnula i zašto su izabrali baš ime "Anika".

- Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove, i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra - objasnila je glumica. 

Mirka će se sa porodicom vratiti u Srbiju najverovatnije u decembru, a kako izgleda nakon 4. trudnoće, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mirka Vasiljević nakon porođaja