Holivudski glumac, koji je pre tri dana sleteo u Beograd, ponovo je u glavna tema u medijima.

O njegovom ljubavnom životu se bruji, a poseban razlog za to je suđenje koje vodi protiv bivše supruge Amber Herd, koju je Džoni nekoliko puta optužio da laže.

Amber Herd podnela je tužbu za porodično nasilje, a u odbranu Džonija Depa stale su dve bivše partnerke Vanesa Paradis i Vinona Rajder, piše Story.hr.

dzoni dep i amber herd
Shutterstock 

Međutim, mnogi su zaboravili da je 57-godišnji Dep već jednom bio u braku. Još na samom početku svoje karijere, pre nego što je dobio prvu ulogu u filmu "A Nightmare on Elm Street" 1984. godine, glumac je bio u braku sa Lori Dep.

Lori Dep, rođena Lori An Alison, udala se za Džonija Depa 1983. godine, a upoznali su se preko njenog brata koji je sa Depom bio u bendu. Lori je tada imala 25 godina, a Džoni samo 20.

Par je na početku živeo na Floridi, da bi se potom preselili u Kaliforniju, a onda su Depu polako počela da se otvaraju vrata Holivuda. Čini se da je ključna osoba za početak Džonijeve karijere bila upravo njegova prva supruga, Lori. Ona ga je upoznala sa Nikolasom Kejdžom, koji je tada već dobio glavnu ulogu u filmu "Valley Girl".

Nikolas Kejdž je savetovao Džonija da razmisli o bavljenju glumom, a Dep ga je poslušao i ubrzo počeo sa istraživanjem o glumi što je više mogao. Nikolas mu je tada sredio ulogu u "A Nightmare on Elm Street".

Kako je njegova karijera počela da napreduje, dobio je prvu glavnu ulogu u filmu "Private Resort". Džonijev brak je istovremeno počeo da se raspada. Nakon samo dve godine braka, 1985. godine, par je podneo zahtev za razvod, a kao razlog naveli su da je reč o nepromenljivim razlikama.

Iako su se rastali pre više od 30 godina, Lori i danas nosi Džonijevo prezime Dep, koje je zadržala nakon razvoda.

dzoni dep
ATA Images 

Lori se tokom godina posvetila svojoj karijeri šminkerke, pa tako ima poznate klijente i prijatelje poput glumca Adama Anta i glumice Kristine Eplgejt. Strastveni je ljubitelj mode.

Iako se, osim vezano za posao, nije preterano eksponirala u medijima, Lori za bivšeg supruga ima samo reči hvale, pa je tako za Džonija u intervjuu za "Miami Herald" 2015. godine izjavila: "Svi znamo da je talentovan glumac, a uloga pirata odlično mu stoji. Ipak, Džoni je i odličan muzičar".

Ljubavni život Džonija Depa nakon prvog razvoda bio je dosta turbulentan. Bio je u trogodišnjoj vezi sa glumicom Šerilin Fen, a nakon nje, 1989. godine vreme je provodio sa Dženifer Grej, zvezdom filma "Prljavi ples". Iste godine Džoni je upoznao Vinonu Rajder sa kojom se verio 1990. godine.

Vinonino ime Dep je istetovirao pre nego što su 1993. godine prekinuli, a tetovažu je iz "Winona Forever" prepravio u "Wino Forever". Sledeća Džonijeva vrlo medijski eksponirana veza bila je sa supermodelom Kejt Mos, sa kojom je proveo četiri godine.

dzoni dep
Shutterstock 

Krajem 90-ih započeo je vezu sa francuskom pevačicom Vanesom Paradis, sa kojom je proveo 14 godina, a zajedno imaju i dvoje dece, 21-godišnju Lili Rouz i 18-godišnjeg Džeka.