Modni dizajner Kelvin Klajn i njegov dugogodišnji mladi partner Kevin Bejker snimljeni su zajedno u jednom popularnom restoranu u Zapadnom Holivudu.

78-godišnji Kelvin i 33-godišnji Kevin uživali su gotovo dva sata u ručku u društvu prijatelja, a zanimljivo je kako je par zajedno već nekoliko godina, ali to nikada zvanično nisu potvrdili.

Kelvin, čije se bogatstvo procenjuje na 700 miloina dolara i poseduje vilu vredu 25 miliona dolara u Los Anđelesu, retko se pojavljuje u javnosti, a u poslednje vreme do izražaja dolazi njegov ispijeni i mršavi izgled.

kelvin klajn
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sa svojim 45 godina mlađim dečkom prvi se put pojavio 2016. godine, kada su snimljeni na modnoj reviji Future of Fashion Runway, viđeni su i na zajedničkom ljtovanju 2017. godine i otkako su u vezi sjoro da ne postoji mesto na koje ne odlaze zajedno.

Pre Bejkera Kelvina su povezivali s bivšim glumcem pornofilmova, 29-godišnjim Nikom Gruberom, a od 1964. do 1974. bio je u braku s dizajnerkom tekstila Džejn Sentri, s kojom ima ćerku Marsi Klajn. 1986. godine oženio se svojom asistentkinjom Keli Rektor, a brak je potrajao do 2006. godine.

Kelvin Klajn
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia