Jedan od najpopularnijih supermodela Hajdi Klum, ćerku Leni dugo je skrivala od očiju javnosti sve dok ova 17-godišnjakinja nije krenula majčinim stopama.

Leni je već postala traženo lice mnogih poznatih dizajnera i do sada je radila revije za slavna svetska imena, a gde god da se pojavi privlači ogromnu pažnju.

Iako je Hajdi svojoj ćerki zabranila da do 16 godine otvori Instagram profil, Leni je od nedavno na ovoj popularnoj društvenoj mreži, na kojoj je već prati preko milion ljudi.

Lepa naslednica slavne Hajdi nedavno je bila angažovana kao manekenka na novoj kolekciji brenda Dolče i Gabana, a sada je na svom profilu okačila fotografiju na kojoj pozira za naslovnicu magazina "Rollacoaster".

Na njoj je Leni koja pozira u sakou koji je raskopčan i svučen sa levog ramena tako da otkriva grudi. Provokativna fotografija privukla je veliku pažnju.

I dok je jedan deo pratilaca oduševljen fotografijom drugi su zabrinuti jer Leni ima 17 godina. Neki su se čak zapitali - da li je ovakva fotografija legalna?

"Da li uvek moramo da erotizujemo mlade devojke?", "Devojko, zar ti nisi maloletna?", "Ovo nije kul, previše je mlada", "Premlada za ovakve fotografije", "Odvratno je da su ovo napravile odrasle osobe i pustile u javnost", samo su neki od komentara.

Starpix / AFP / Profimedia Hajdi Klum i ćerka Leni Klum

Podsetimo, Lenin otac je italijanski milijarder Flavio Brijatore, ali je od 2005. devojčica odrastala uz pevača Sila za kog se Hajdi tada udala.

Ipak, 9 godina kasnije ovom braku je došao kraj, da bi se prošle godine popularna Nemica ponovo udala - ovog puta za muzičara Toma Kaulica.

leni klum
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia