Za rijaliti zvezdu Skota Disika bivša partnerka Kortni Kardašijan zauvek će, čini se, biti tiha patnja.

Kako je otkrio izvor blizak bivšem paru za E! News, izgleda da je Skotu teško pala vest o veridbi njegove bivše partnerke i majke njegovo troje dece s bubnjarem benda Blink 182, Travisom Barkerom.

Izvor otkriva da je Skot Disik znao da će se to desiti jer ga je porodica Kardašijan-Džener ranije upozorila na to. To je Skotu malo ublažilo njegovu bol, ali je i dalje jako tužan i bezvoljan zbog te vesti. Iako je s Kortni prekinuo pre više od pet godina, trenutno proživljava teško razdoblje. S obzirom da je nedavno raskinuo vezu sa 18 godina mlađom Amelijom Hamlin, ovo mu dodatno otežava sve.

"Skot je poludeo. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore", otkrio je izvor za Page Six.

kortni kardasijan i travis barker
Profimedia 

Skot i Kortni zaljubili su se 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina te su dobili troje dece - sinove Majsona i Rejna, kao i ćerku Penelope. Nikada se nisu venčali. Njihov raskid bio je konačan 2015. godine, kada je Kortni ostavila Skota na Dan nezavisnosti.

Prekipelo joj je zbog njegovog ponašanja, a blizak izvor otkrio je da je Kortni uvek čuvala leđa Skotu i bila na njegovoj strani, ali sada kada su dobili troje dece više nije mogla da trpi njegove ispade.

"Njemu će uvek Kortni značiti. Ona je majka njegove dece i niko ne može da se uporedi s tim", dodao je drugi izvor.

Upravo zbog toga u svetu poznatih i slavnih kruže glasine da Skot nakon što je saznao za veridbu poznatog para ne želi da razgovara s Kortni, kao i da izbegava nju i Travisa Barkera.

skot disik
Instagram 

"On će zauvek biti deo porodice Kardašijan, ali teško mu je da bude blizu Kortni i Travisa", objašnjava izvor.

38-godišnjak je takođe jednom prilikom slao poruke njenom bivšem dečku Junesu Bedžimiju u kojima je komentarisao Kortni i Travisa.

"Je li ova žena u redu!??? Brate, šta bi ovo trebalo da znači? Usred Italije?", upitao je SKot u poruci, uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj se Kortni i Travis strastveno ljube.

kortni kardasijan
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia