Biti svetska faca san je brojnih osoba širom sveta koje maštaju da će jednog dana uživati u plodovima uspeha, slave, novca.

Ipak, popularnost sa sobom nosi i dozu opasnosti, a neke zvezde svoj život uništile su baš zbog toga što su imale svet na dlanu.

S velikim bogatstvom često dolaze i brojne mogućnosti, ali i stres pa nije čudno kada poznate face upadnu u svet kocke, droge, alkohola... To se dogodilo i 38-godišnjoj Loni Vilison koja danas živa kao beskućnica na ulicama Los Anđelesa.

Loni je poznata kao bivša supruga zvezde kultne serije "Čuvari plaže", 41-godišnjeg Džeremija Džeksona. Iako je nekada radila kao manekenka i uživala u blagodatima života sa zvezdom, život joj se naglo preokrenuo, a nekada prelepa plavuša danas je beskućnica, koja jede hranu iz kontejnera.

loni vilison
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bivša milionerka danas ima kratku kosu, a zbog teških životnih uslova u kojima se našla izgleda puno starije nego što jest.

S Džeremijem, koji je u kultnoj seriji devedesetih igrao Hobija Bjukenona u braku je bila svega dve godine, od 2012. do 2014. godine, a par se razveo zbog njenih problema s zavisnošću o alkoholu i drogama kao i burnim svađama koje su bile posledice toga.

loni vilison
printscreen/instagram 

Bivša manekenka zatim je potpuno nestala 2018. godine, ali dve godine pre toga doživela je nervni slom i dobila otkaz kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu.

Ranije je za medije izjavila kako je srećna i kako ima sve što treba. Poručila je kako joj ne treba ni bivši suprug, ni prijatelji koji su ju nagovarali da se prijavi u kliniku za odvikavanje, jer su bili zabrinuti za njenu budućnost.

Youtube, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Loni Vilson koja je danas beskućnica.

"Nemam mobilni. Imam hranu i mesto gde spavam. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu prodavnica. Mnogo toga je ovde i sve što mi treba imam. Ne želim nikoga da čujen ni da vidim, jer niko ni ne mari za mene", poručila je nekadašnja lepotica.

S druge strane, njen bivši suprug danas radi kao lični trener i uživa u dobrom životu, a fizički izgled mu se nije previše promenio od vremena slavnog "Baywatcha".

Loni Vilison o prijateljima i životu na ulici
Youtube Loni Vilison o prijateljima i životu na ulici