Damiano David ponovo je iznenadio svoje pratioce, ali ovog puta, tako što se obukao, s obzirom da nas je u poslednje vreme više puta "častio" golišavim izdanjem.

Međutim, ono u čemu se pojavio teško da bi iko nazavao odećom.

Čuveni muzičar pokazao je svoje mišiće na fotografijama obučen u heklani bodi, a ceo look upotpunio je vojničkim čizmama koje su se pertlale do kolena.

Ovog puta, mnogo su bile glasnije prozivke nego komplimenti, iako nisu izostali, jer ipak je on najpopularnija rock zvezda trenutno.

"Zdravo bakice, nismo te prepoznali", "Ovo je toliko odvratno", "Heklano je u modi, ali ovo je previše", "Liči na Borata", "Zove te baba da joj vratiš bodi", "Boratov izgubljeni brat"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave, a sporne fotografije pogledajte u nastavku teksta.

pritnscreen/instagram Damiano David u heklanom bodiju

Damiano se nije oglašavao nakon kritika, a i sumnjamo da će, jer u njegovom slučaju, svaka reklama je dobra, ma koliko da je loša.

Podsetimo, Maneskin je nedavno izbacio novu pesmu "Mammamia", a Damiano je numeru najavio tako što je samog sebe istetovirao.

Kao da to nije bilo dovoljno, narednih dana ceo bend pozirao je bez odeće, a kontroverzni pevač nastavio je da kači svoje fotografije na kojima je potpuno nag, zbog čega svakodnevno baca obožavatelje u trans. Ostaje samo da vidimo kakvo će mu bizarno modno izdanje sledeće pasti na pamet.