Popularna pevačica Milica Todorović proslavila je 31. rođendan u svom domu. Slavlju su prisustvovali porodica i najbliži prijatelji i saradnici, a pevačica se čestitkama pohvalila na Instagramu.

Ipak, jedna čestitka joj je posebnu pažnju privukla. Poznato je koliko Milica voli najpopularniju baku na Instagramu, koja je na simpatičan način Milici uputila čestitke:

Milica Todorovic
Print Screen / Instagram 

- Da si živa i zdrava, da nađeš lepog momka i da ti posao konačno krene - rekla je baka Dragica.

Pevačica nije krila oduševljenje, te ja na svom Instagram profilu jasno stavila do znanja koliko je baka Dragica uvek nasmeje.

Milica Todorovic
Print Screen / Instagram 

Milica je rođena u Kruševcu i ima dve sestre, Anđelu i Jovanu i brata Vujadina. Mediji su često pisali o njenoj svađi sa sestrom Jovanom sa kojom dugo nije bila u dobrim odnosima.

Iako se tokom detinjstva bavila rukometom i džudom, Milica je kao dete učila i da svira klavir, što ju je kasno dovelo do muzičke karijere koju je započela 2005. godine kada je pobedila u takmičenju "Zvezde Granda". Imala je samo 14 godina, a nakon pobedničke titule, Milica je snimila pesme "Reci ja" i "Uporedi me" koje su neverovatnom brzinom postale hitovi. Prvi album pod nazivom "Pamtim ja" stigao je tek kada je postala punoletna.

Više fotografija sa Miličinog rođendana pogledajte u galeriji:

Print Screen / Instagram Rođendan Milice Todorović