Najnovije fotografije pop-kraljice Madone i glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što su se pojavili s poprilično promenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima su se podvrgli kako bi izgledali što mlađe.

60-godišnji Tom snimljen je na bejzbol utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Konora, a njegove obožavatelje je začudilo podbulo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

63-godišnja Madona je viđena na ulicama Njujorka, a do izražaja je takođe najviše došlo njeno lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata, koje teško može da sakrije, osim na Instagramu, gde redovno objavljuje obrađene i fotošopirane fotografije.

madona
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

O njihovom izgledu sada se oglasila i vrhunski estetski hirurg Nila Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde i detaljno objasnila za Daily Mail šta se zapravo krije iza njihovog novog izgleda.

madona
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled", zaključila je.

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji kaže da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao da bude rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduveno.

Zapravo izgleda kao da su mu oči puno manje i liči na vevericu. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je koža glatka i, s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

tom kruz
printscreen/youtube 

Stručnjaci su slične zaključke doneli i o Madoni.

"Gledajući Madonino lice, na njemu takođe ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo da kažemo da je upotrebljavala previše botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni efekat zatezanja.

Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka", izjavila je doktorka Gabrijela Birli.

Instagram Madona botoks