Titulu modne ikone Jelena Karleuša nije dobila tek tako.

Zapravo, našu pevačicu godinama hvale ne samo vodeći kreatori, već i brojne svetske zvezde, a više puta smo se uverili i koliko im je često inspiracija u outfitima.

U poslednje vreme najčešće je kopira niko drugi do Kim Kardašijan, a slavna starleta čak je svojevremeno i u nekim emisijama progovorila o Jeleninom stilu ističući koliko je drugačija i inovativna.

Sada je našu pevačicu iskopirala još jedna velika svetska zvezda i to aksesoarom zbog koga se "mala od skandala" našla na meti kritika još pre tri godine.

Naime, tada se Jelena na snimanju jedne emisije pojavila sa interesantnim modnim dodatkom u vidu nanizanog novca koje je podsećalo na perje koje često nose performeri tokom nastupa. Ispod je imala samo neobičan top od lateksa i pantalone sa visokim strukom.

Tada su je optužili da se razbacuje parama misleći da je to na njoj pravi novac.

- Najstrašniji momenat mog stajlinga jeste da polumozgovi ( a ima ih mnogo), stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama... Gde ja živim... - napisala je Jelena tada.

Sada je to isto ponela i Ledi Gaga u Las Vegasu, doduše u "tone-down" kombinaciji. Uz retro belu haljinu sa tufnama i "mačije" naočari, ukombinovala je pink birkinku i naravno, identičan modni dodatak.

ledi gaga iskopirala karleusu
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Gaga imitira nekog sa ovih prostora. Nedavno je ponela identičan autfit kao Anastasija Ražnatović u spotu za pesmu "Gotovo". Stajling je iskorišćen upravo u filmu "House of Gucci".

ledi gaga imitirala anastasiju raznatovic
printscreen/youtube 

Jelena Karleuša se za sada nije oglašavala povodom svega, ali smo sigurni da ovo nije poslednji put da ćemo svetske zvezde videti u autfitima koje je pre njih nosila upravo naša pevačica.