Iako se mnogima čini da je svetska scena mesto na kojem je sve bajno i sjajno, poznate zvezde nam dokazuju suprotno. Dok su neki od njih otvoreno govorili o svađama sa svojim kolegama, drugi nikada nisu želeli da komentarišu ovu temu.

Otkrivamo vam najpoznatije svađe poznatih koje traju godinama, a neke od njih aktuelne su i danas.

Dženifer Lopez i Maraja Keri

Dzenifer Lopez
Instagram 

Svađa između slavnih lepotica nastala je kada je Maraja Keri izjavila da ne poznaje Džej Lo. Iako se godinama spekulisalo o razlogu njihove svađe, Maraja je prilikom predstavljanja biografije otkrila da je njen prvi suprug, nekadašnji direktor diskografske kuće "Sony Music Entertainment" kontrolisao svaki njen korak, zbog čega ga je napustila i razvela se.

Tim povodom, Maraja je napustila i njegovu diskografsku kuću iako je postojao dogovor da će se u njenom filmu "Gliter" naći i njene pesme. Ipak, Marajin bivši suprug je u film stavio pesme Dženifer Lopez, a pristanak latino dive izazvao je svađu između slavnih lepotica.

- Kao ni sada, nisam je ni tada poznavala, ali znala sam pozadinu priče. Odlučila je da učestvuje u osveti mog bivšeg supruga, što sam joj godinama zamerala - rekla je Maraja jednom prilikom za medije.

Maraja Keri
printscreen/instagram/mariahcarey 

Ipak, Dženifer Lopez i Maraja Keri su nedavno uspostavile komunikaciju.

Madona i Elton Džon

Madona
Instagram 

Ovo je svađa koja je trajala deset godina. Nastala je 2002. godine kada je Elton Džon izjavio da je Madonina pesma o Džejmsu Bondu najgora pesma ikada. Ipak, pomirili su se tokom večere u jednom restoranu.

Elton Dzon
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Ona je ušla i ja sam joj poslao poruku. Bila je dirnuta. Izvinio sam se prvenstveno jer ono što sam rekao nije nikada trebalo da se pojavi u javnosti. Prihvatila je izvinjenje, a mi smo je častili večerom. To je gotovo. Bila je fantastična. Rekla je: "U redu, hajde da nastavimo dalje" - rekao je tada Džon.

Tejlor Svif i Kanje Vest

Tejlor Svift
Profimedia 

Prepiranje u javnosti ovog dvojca traje od 2009. godine kada je Kanje prekinuo govor popularne pevačice na dodeli MTV video nagrada u Njujorku. Reper je tada rekao da je Bijonse zaslužila priznanje koje je Tejlor dobila.

Kanje Vest
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Iako je došlo da primirja, Kanje je u svojoj pesmi "Famous" rekao da je Tejlor Svift zapravo on učinio poznatom.

Bijonse i Metju Nouls

Bijonse
screenshoot/instagram 

Svetska R&B zvezda Bijonse je 2011. godine dala otkaz svom ocu koji je godinama bio njen menadžer. U medijima se dugo spekulisalo da je razlog ove svađe taj što je Metju prevario majku pevačice, Tinu, nakon čega je ona podnela papire za razvod.

Bijonse
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Metju se svojoj ćerki osvetio tako što je u jednom intervjuu izjavio da je čuvena svađa između njenog supruga i nje bila iscenirana, kako bi se pevačici obezbedio medijski prostor a samim tim i povećala prodaja karata za njenu "On The Run" turneju.

Drejk i Kris Braun

Drejk
printscreeen/instagram 

Popularni reperi su se godinama svađali, prozivali u pesmama, tukli u kubovima, a sve je eskaliralo 2012. godine kada je Kris u jednom klubu za Drejkov sto poslao flašu šampanjca. Tada su mediji navodili da je Drejk započeo svađu i gađao flašom Krisa, a sve to zbog popularne Rijane.

Kris Braun
Print Screen / Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!